Acorduri din Suflet împlinește 4 ani

Astăzi, blogul Acorduri din Suflet împlinește 4 ani. Au fost 4 ani frumoși și cu siguranță vor veni alții și mai frumoși. Pot spune că acest blog este copilul meu și e un copil foarte cuminte. A crescut frumos până acum și în prezent vrea să acumuleze cât mai multe informații și evident să socializeze foarte mult. Într-un fel sau altul, el e cel care pune întrebările, iar eu caut să îi răspund printr-un articol. Nu e chiar așa ușor la 4 ani să dezvolți abilități sociale și mai ales emoționale.

Am aruncat și o privire asupra celor 304 de articole scrise în toți acești ani și am ales să fac un top!

Top 10 cele mai citite articole din 2012 până în prezent

După topul de mai sus, aș putea spune că blog-u meu și-a urmat într-un fel sau altul cursul dorit inițial și este un blog ce îți oferă răspunsuri, un blog ce te învață să gestionezi unele momentele mai dificile emoțional, un blog unde găsești probleme comune cu cele pe care le ai tu, dar și idei pentru rezolvarea lor. Tot aici găsești informații proaspete despre locații și evenimente din Iași, dar și sfaturi legate de alegerea unei specializări sau de gestioanarea unei platforme precum OpenCart.

Varietatea de subiecte abordate inițial, m-a determinat să nișez acest blog, drept urmare, în ultima perioadă m-am axat mai mult pe dezvoltare personală și pe acele subiecte în care se reflectă experiențele mele personale și crezul meu zilnic.

Din top, aș putea spune că 2015 a fost anul meu de glorie, iar articolul despre Selgros s-a bucur de un real succes ajungând în top, cu un număr de 1767 vizualizări din 30 iunie până în prezent.

Am să închei aici această postare, ce poartă numărul 305 cu promisiunea că voi reveni cu articole noi de 2-3 ori pe săptămână și poate chiar mai des. Absența mea a fost motivată, duminică 10 iulie 2016 a fost ziua în care m-am căsătorit religios și am ales să mă dedic total organizării acestui eveniment.

La mulți ani, dragul meu blog! Să crești mare și frumos și să oferi cititorilor tăi ceea ce au nevoie să citească și locul în care să revină cu drag de fiecare dată!

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
vizita selgros iasi bianca ionel blog
Crenvurști marca Selgros

Crenvurști! Dincolo de monitor pot ghici expresia feței tale. Nu te strâmba și nu te gândi la hârtie igienică și...

Închide