Afiș recital Movie Soundtrack

Hey, astăzi am să vă prezint ultimul meu afiș și ultimul meu proiect în materie de design, un afiș pentru un recital cu tema Movie Soundtrack. Ca și cerințe am avut de creat un afiș pe care să încapă nici mai mult nici mai puțin de 23 de persoane și evident afișul trebuia să se plieze pe ideea de film, sau măcar să o inducă 🙂

afis recital movie soundtrack bianca ionel design

Aveți mai sus afișul, am vrut să fie cât de cât aerisit și am încercat să încadrez pe fiecare într-o manieră în care să fie pus în valoare. Pozele le-am primit după cum a vrut fiecare, nu ar fi prima oară când cer un anumit format al pozei și primesc exact ce nu-mi doresc, dar nici nu pot impune unor copii de liceu să înțeleagă necesitatea unei poze de tip portret sau a unei poze cât mai clare și mai puțin editată.

Afișul l-am făcut în Photoshop, un pic pe fugă, am stat în jur de 5 ore pentru a-l realiza și recunosc faptul că nu am fost în zilele mele cele mai creative, dar până la urmă am reușit să mulțumesc 22 persoane din 23 cu acest afiș 🙂

Aștept cu interes părerile voastre, eventuale idei și sugestii pentru viitor și pentru a îmi îmbunătăți stilul. Mai jos am pus și versiunea de cover photo event pentru Facebook, pentru că nu exită eveniment dacă nu este promovat și pe Facebook, nu-i așa?

cover photo event facebook bianca ionel movie soundtrack recital design

Pentru Facebook am ales o variantă cât mai restrânsă, dar la fel, am vrut să se vadă toată lumea și să se păstreze ideea de film și zic eu că mi-a ieșit.

Nu este primul afis care îl fac pentru un eveniment muzical, am să vă prezint cu altă ocazie și alte afișe realizate de mine. Tu ce părere ai despre acest Afiș recital Movie Soundtrack, ce ai schimba la el sau ce ai păstra?

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Digital marketing
prestashop 1.7 Bianca Ionel blog
Prestashop 1.7

Astăzi am decis să scriu câteva gânduri despre Prestashop 1.7. Pe 3 martie 2016 am fost la Informatică Economică, la...

Închide