Ce își doresc bărbații?

Ce își doresc bărbații, cei din Iași și din întreaga lume este o întrebare ce poate primi diverse răspunsuri, unele rapide, altele mult gândite. Cred că fiecare bărbat își dorește ceva diferit dar care să îi aducă confortul mult dorit, fie el profesional sau personal. Dincolo de orice aspirație către mașini scumpe, jocuri și alcool, se află și acele dorințe pe care alegem să le ignorăm.

ce isi doresc barbatii watchshop.ro bianca ionel blog

Piramida lui Maslow ne-ar răspunde cel mai rapid la această întrebare. De primul nivel, cel al nevoilor primare am trece cu ușurință. De atingerea acestui nivel avem grijă atât noi, femeile ce stăm alături de ei, cât și ei, bărbații din viața noastră. Încă de la începuturile noastre acest nivel a fost atins din instinct, de altfel nici nu s-ar numi primar.

Al doilea nivel, ne-ar da totuși bătăi de cap, pentru că bărbații vor siguranță și securitate personală, iar în Iași și nu doar aici, această nevoie se joacă în fiecare zi atât cu ei, cât și cu noi.

Accidentele și tributul pe care fiecare stradă intens circulată și-l ia zilnic, ne face să simțim că acest nivel este tot mai dificil de atins.

Viteza, neatenția, lipsa de experiență sau pur și simplu un moment lipsit de luciditate poate pune orice bărbat în fața unui accident minor sau major de circulație. Așadar, primul lucru pe care orice bărbat și-l dorește, este să ajungă fără evenimente de acest gen acasă.

Ce mai urmează? Am să fac o listă!

  • Colegi de treabă în trafic, respectuoși, atenți și cunoscători a regulilor de circulație;
  • Locuri de parcare;
  • Posibiltatea de a ieși din parcare cu ușurință, fără să fii blocat;
  • Cât mai puține radare;
  • Evident, zero amenzi!
  • Să nu stea la semafoare.

Din punctul meu de vedere, nivelul de siguranță și securitate personală este cel care ne solicită cel mai mult, pe fiecare dintre noi. Comunicarea și apartenența la un grup, sau cel de-al treilea nivel este ușor de atins, recunoașterea socială, la fel, iar dezvolatarea personală a devenit o rutină zilnică în lupta noastră de a fi cei mai buni.

Bărbații din viața noastră sunt puternici și capabili să obțină ceea ce au nevoie, totuși ar mai avea nevoie de ceva. De timp și de răbdare cu ei și cei din jurul lor. Au nevoie să înțeleagă că nu pot schimba o comunitate peste noapte și doar prin puterea exemplului se poate schimba ceva și se poate atinge nevoia de securitate personală.

Chiar dacă nu vrem să recunoaștem, noi, femeile, suntem motivul pentru care ei se grăbesc în trafic. Fie să ajungă la noi, fie să ajugem împreună într-un anumit loc. Putem controla această grabă prin punctualitatea noastră sau prin plecatul cu 5 minute mai devreme pentru a ajunge acolo unde ne dorim. Putem să le sugerăm rute mai puțin aglomerate în orele de vârf și putem să fim mai puțin cicălitoare când ne aflăm în dreapta lor.

Sunt femei care vor alege mereu cadourile și le vor considera mai presus de orice vorbă sau punctualitate. Așa e mai simplu, mai ales când descoperi WatchShop.ro, singurul magazin online din România, dedicat bărbaților. Cumpărând de acolo nu poți da greș și sigur poți impresiona cu un accesoriu sau cu un ceas.

Dar, bărbații ce cred și ce vor?

Se vor alinta mereu cu dorințe scumpe, se vor ascunde mereu în spatele unor lucruri materiale din dorința de a își păstra acea duritate tipică lor, dar în adâncul sufletului lor își vor dori mereu să ajungă acasă, la persoană iubită, sănătoși și voioși.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
9 momente ce mi-au schimbat luna iunie blog bianca ionel
9 momente care mi-au schimbat luna iunie

În luna iunie am fost un pic absentă, dar au fost 9 momente care mi-au schimbat un pic rutina și...

Închide