De ce blog, de ce azi, de ce acum?

De ce blog, de ce azi, de ce acum?

Viața e plină de întrebări, nu-i așa? De cele mai multe ori, noi alegem să adresăm diferit întrebări pentru a da un sens drumului nostru. Astăzi, am ales să vă spun cine sunt, ce vreau prin acest blog și mai ales de ce.

Cine este Bianca Ionel, omul din spatele acestui blog?

Sunt o combinație de extreme. Un om simplu care alege drumul ce mai greu. Un om care luptă pentru tot ceea ce își dorește cu răbdare și pasiune.

Cea mai mare pasiunea a mea este muzica. Titlul acestui blog, Acorduri din Suflet, este  inspirat din această pasiune. Nu am făcut nici o școală de arte, nu am terminat nici o facultate cu acest profil pentru că am un caracter mult prea realist și nu-mi permit să visez în condițiile actuale la o carieră în muzică. Totuși, nu am renunțat la pasiunea mea, am învățat singură, am cântat de fiecare dată din suflet când am avut ocazia și am rămas cu picioarele pe pământ încercând să-mi fac o carieră în lumea IT. Sper că voi reuși!

[Update 21.04.2016] Am reușit să construiesc o carieră în IT, motiv pentru care în acest blog o să găsești și o secțiune dedicată domeniului IT. Pasiunea pentru muzică e mai vie ca niciodată și prezentă constant în viața mea. Am început să iau cursuri de canto și am început să dedic timp acestei pasiuni. Ce cânt și cum am crescut te invit să asculți pe canalul meu de Youtube.

Ce oferă acest blog, Acorduri din Suflet?

Pentru început doar o speranță. Pe viitor, sper să răspundă la întrebări, să țină loc de un umăr pe care oricine să poată plângă. Treptat vreau să se transforme într-un loc în care să îți încarci bateriile. Vreau să găsești energia pozitivă de care ai nevoie pentru a continua să mergi pe drumul tău.  La început e dificil să trasezi un drum exact, dar am încredere în mine și în ceea ce aș putea oferi prin acest blog.

[Update 30.12.2016] Acorduri din Suflet oferă articole despre dezvoltarea personală, experiențe proprii, gânduri, trăiri și nu în ultimul rând o parte din mine și din ceea ce mă definește în fiecare zi. Am crescut un proiect de suflet, intitulat „Ziua de Luni” și investesc timp și suflet în fiecare zi în blog, pentru cititorii mei.

De ce azi și de ce abia acum?

Pentru că azi, 12 iulie 2012, eu, Roxana Bianca Ionel, am decis să împart cu toți cei dispuși să citească și să înțeleagă o parte din viața mea. Începând de azi, vreau să vă ofer gândurile și ideile mele despre muzică, poezie, lumea IT, dezvoltare personală sau inteligență emoțională, toate, adunate aici, prinse pe acest blog, precum acordurile într-o melodie dragă mie, vouă, nouă.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: