Dimineaţă în stil franţuzesc

Bonjour, mon ami! Comment ça va?

Aşa cum v-am promis ieri în această postare, astăzi am început să degust şi să mă bucur de micile delicii franţuzeşti şi am ales biscuiţii Gerblé cu miere şi susan.

biscuiti Gerble cu miere si susan

Un mic dejun rapid şi sănătos, bogat în fibre, care îmi dă energia de care am nevoie pentru a îmi începe dimineaţa în forţă. Acum să vă fac un pic de pofta!

Biscuiţii Gerblé cu miere şi susan sunt crocanţi, dar totuşi se topesc în gură. Alături de cafeaua cu miere, lapte şi scorţişoară sunt o adevarată picătura de energie dimineaţa.

Dacă eşti pe fugă, biscuiţii vin împachetaţi câte 5 şi îi poţi lua uşor în geantă, sau în mână şi îi poţi ronţăi în drum spre birou sau la volan.

Te-ai întrebat adesea de ce francezii şi în special franţuzoaicele nu se îngraşă, deşi iubesc atât de mult mâncarea? Răspunsul se găseşte în legătura strânsă dintre fracezi – mâncare – plăcere şi alegerea constantă a calităţii, autenticităţii şi varietăţii în detrimentul cantităţii. Acesta este aşa numitul Parado Francez.

Dacă vrei să descoperi şi tu acest paradox te invit să încerci biscuiţii Gerblé, o marcă cu tradiţie de peste 30 de ani în Franţa şi ca să te bucuri de aceste mici delicii dietetice, dacă eşti din Iaşi îţi pot da cadou unul din cele 6 cupoane BUZZStore pentru a beneficia de o reducere de 20% la achiziţia a trei produse Gerblé de pe site-ul nutritiva.ro. Tot ce trebuie să faci este să îmi laşi un comentariu cu adresa ta de e-mail la această postare.

Îţi doresc o dimineaţa plină de soare şi energie şi o zi cât mai productivă!

 

 

  1. Bianca Ionel - Acorduri din suflet

    iunie 25, 2014 at 6:21 am

    […] cum v-am povestit în articolele anterioare, aici şi aici, testezi prin BuzzStore biscuiţii Gerble şi m-am gândit să prepar din ei şi un tort […]

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
Biscuiţi Gerble

Mă număr printre norocoşii Buzzeri din comunitate BUZZStore care va testa 5 feluri delicioase de biscuiţi GERBLE şi vă voi...

Închide