Bianca Ionel | Blogger din Iasi

Am realizat că a trecut o lună de când am scris ultima dată pe blog și cred că am rămas datoare cu mai multe cuvinte despre mine. Sunt blogger ieșean, iar când am început să scriu pe acest blog, eram studentă. Astăzi, 11 august 2012,  pot spune fericită că sunt masterandă. Timpul trece incredibil de repede!

[Update 30.12.2016] Din 2012 lucrurile s-au m-ai schimbat, motiv pentru care te invit să citești despre mine, cea din prezent și aici.

Sunt doar un blogger din Iasi?

Sunt un om simplu, care trăieşte intens fiecare clipă din viaţa sa. Sunt o combinaţie de extreme. „O femeie sensibilă, poate prea sensibilă pentru această lume, dar puternică precum un bărbat.” Aşa am fost descrisă de curând şi cred că e adevărat. Îmi place muzica, dansul, pictura, poezia, informatica și uneori sunt un şoricel de bibliotecă.

Ador să mă plimb prin ploaie, dar nu-mi place toamna. De ce? Pentru că îmi amplifică starea de melancolie. În prejma sărbătorilor de iarnă am tendința de a mă transforma într-un om prea sensibil şi vulnerabil.

De multe ori nu mă regăsesc în nimic din această lume. Mi-aş dori să creez o lume doar a mea, cu oameni buni care îţi zâmbesc mereu, fără probleme, fără griji şi cu multă, multă iubire. Cred că nu sunt singura care își dorește asta!
Dacă dai de pământ cu mine, mă ridic, mă scutur şi plec mai departe devenind tot mai puternică şi mai încrezătoare.

Tot ce visez şi îmi doresc pentru mine devine realitate. Ştiu să lupt în cel mai frumos şi elegant mod pentru tot ce vreau. Fără să rănesc pe nimeni, fără să calc peste cadavre sau peste oameni deja răniţi de alții. Pentru mine nu există „nu pot” ci doar „nu vreau”.

Sunt o perfecţionista şi îmi doresc mereu să fiu cea mai bună, nu doar pe un domeniu ci pe toate. Vreau să fiu capabilă să fac faţă oricărei provocări. Pentru mine nu există nici „prea greu”, „prea mult” sau „imposibil”.

Ca orice om am şi eu o masca.  Una ce îmi ascunde sensibilitatea şi uneori tristeţea. În zilele de astăzi a fi sensibil e un mare defect şi de aceea e nevoie să ascund asta cât mai bine.  Oamenii la care ţin cu adevărat şi fac parte din viaţa mea sunt cei în faţa cărora nu port nici un fel de mască.

Cei care vor citi acest blog vor face parte din acest grup restrâns.

Ce fac în timpul în care nu sunt blogger din Iasi

Toată viaţa am făcut doar lucrurile pe care am simţit că vreau să le fac. În felul acesta nu am avut regrete. Am pus mereu suflet în ceea ce am făcut. Când faci acest lucru totul prinde altă formă, altă culoare, alt sens. Poate acesta este şi secretul unei cariere de succes.

Obişnuiesc să scriu mult, poate din cauză că sunt mereu dedicată să-i ascult pe cei din jurul meu, lăsându-mă pe mine la o parte. Dar pe mine cine mă ascultă? Acest blog va fi prietenul care mă va asculta mereu fără să mă judece, fără să se plictisească și fără să-mi spună că nu are timp!

Sunt omul care se bucură de lucrurile mărunte, care zâmbeşte la soare dimineaţa şi viseza la luna seara. Sunt eu, cu defectele şi calităţile mele, eu în faţa ta, cititorule!

Tu, cititorule, vei avea ocazia să mă cunoşti aşa cum sunt eu cu adevărat. Vei afla când am plâns şi când am zâmbit din toată inima.

Tu, îmi poți spune un pic mai mult și despre tine? Te invit să-mi lași un comentariu pentru a ne cunoaște.

3 Comments

 1. Ovidiu-Catalin Valcan

  septembrie 15, 2012 at 5:10 pm

  nobody ever warns you,
  or tells you what to do,
  she walks away,
  you’re left to stay,
  alone…
  forever blue,
  the stars have all stopped shining,
  the sun just won’t break through,
  each days the same,
  more gloves more rain,
  we love forever blue,
  forever blue cause you love her,
  but she doesn’t love you,
  you did your best,
  life did the rest ,
  you’re left forever blue,
  there’s no reason left for living,
  still there’s a lot to do,
  new tears to cry,
  new songs to sing,
  and feel forever blue,
  and be forever…..
  blue,

  1. Bianca

   septembrie 15, 2012 at 5:18 pm

   Mulțumesc Ovidiu-Catalin Valcan pentru tot și mai ales pentru versuri, superbe!

 2. Ovidiu-Catalin Valcan

  septembrie 15, 2012 at 5:09 pm

  Minunat tot ce ai scris aici…chiar daca uneori doare. Felicitari ! Totul la superlativ ! Felicitari pentru absolvirea masteratului !

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: