28 si o luna bianca ionel blogger iasi

28 și o lună

Pe 25 mai 2018 am făcut 28 și o lună și vă spun sincer că luna asta chiar simt nevoia să o împart cu toți cei care mă citesc și să o sărbătoresc. Pe 25 aprilie 2018 mi-am pus o singură dorință: să trăiesc cel mai frumos an de până acum.

A fost prima dată când mi-am dorit ceva fără să-mi fac și lista ce m-ar duce în acel punct. Știi de ce? Pentru că mi-am amintit că o viață fără așteptări e una fericită. Tot eu am ajuns la concluzia asta într-un moment de revelație.
Singurul meu plan în această lună a fost acela de a mă bucura de fiecare zi și de a crede că va fi cea mai frumoasă zi trăită până atunci. Am ales totuși să am grijă de trup, suflet și minte și cel mai important am ales să am răbdare.

Sunt omul obișnuit să aibă rezultate imediat. Scriu o linie de cod, o rulez și obțin rezultatul și recunosc că la fel mă aștept să se întâmple și în viață lucrurile: vreau rezultate pe loc. Ei bine, nu e chiar așa și lecția răbdării la mine încă e în plină desfășurare.

Cum m-a găsit 28 și o lună?

Împăcată, fericită și recunoscătoare pentru tot ceea ce mi s-a întâmplat în luna asta. Nu vă imaginați că luna mea a fost roz, aș minți dacă aș spune asta. A fost o lună plină cu de toate, cum este și normal. Mi-am îmbrățișat atât emoțiile pozitive cât și pe cele negative și m-am bucurat de fiecare lecție primită și de fiecare răspuns venit de la Univers de multe ori în timp record.

Am ales să dedic timp pentru tot ce înseamnă corp, minte, emoții și suflet. Cum? Am fost atentă la ceea ce îmi doresc, la ceea ce mă face fericită și mai puțin la ceea ce crede lumea. În viața asta e vorba despre noi și atât. Despre cum ne simțim noi și de lucrurile pe care le facem pentru noi. Mi-au trebuit 27 de ani să înțeleg asta și acum, la 28 am început să și aplic.

La 28 și o lună am ales să cumpăr și o prăjitură mică și am căutat chiar și lumânări. N-am găsit! Dacă altă dată luam toate magazinele la rând până aș fi găsit ceea ce căutam, de data asta m-am oprit și am lăsat lucrurile să fie așa. Doar prăjitură, fără lumânări. Detaliile în care ne pierdem de foarte multe ori ne strică momentele și la final conta mai mult cum m-am simțit toată luna ce a trecut, decât lumânarea.

28 și o lună de recunoștiință

Încă am rămas fan liste și acum la 28 și o lună și ar fi foarte multe momente pentru care sunt recunoscătoare. Totuși, am ales să fie mai puține vorbe și să le surprind pe toate în mai multe poze.

28 si o lună - partea I
28 si o lună – partea I
28 si o lună - partea a II-a
28 si o lună – partea a II-a
28 si o lună - partea a III-a
28 si o lună – partea a III-a
28 si o lună - partea a IV-a
28 si o lună – partea a IV-a

Am să închei cu un mulțumesc spus din suflet pentru tot ce am primit luna aceasta și cu invitația de a vă bucura și voi de fiecare emoție și moment din viața voastră. Vă îmbrățișez și vă mulțumesc pentru vizită, timp și gândurile transmise pe parcursul acestei luni.

Dacă vă întrebați de ce am publicat articolul acesta atât de personal, am să vă spun că e modul meu de a îmi trage sufletul și de a mă bucura de tot ce mi-a oferit luna asta.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

3 thoughts on “28 și o lună”

Lasă un răspuns