dezvoltare personală pentru femei

3 cărți de dezvoltare personală pentru femei

Cu siguranță nișarea acestor cărți de dezvoltare personală pentru femei îi va face pe bărbați să se simtă un pic neglijați, dar titlurile acestor cărți vă vor face să înțelegeți motivul acestui articol. Anul 2017 a fost pentru mine cel în care mi-am propus să citesc două cărți pe lună și cel puțin una a fost nișată pe dezvoltare personală.

3 cărți de dezvoltare personală pentru femei

Prima carte de dezvoltare personală pentru femei pe care o recomand este „Ghidul femeii de succes”, de Mary Hartley.

Ghidul femeii de succes
Ghidul femeii de succes

Cartea are o introducere și te ancorează direct în subiect. Mi-a plăcut foarte mult ideea că femeia e înzestrată cu o serie de calități ce o direcționează către succes. Din păcate, aceasta, nu a avut o zână bună la naștere care să îi ofere și delicatețe sau stil. Acestea din urmă se dobândesc pe parcurs. Cartea e structurată pe 10 capitole, ultimul fiind cel care m-a atras cel mai mult încă de când am citit cuprinsul.

A doua carte de dezvoltare personală pentru femei pe care o recomand este „Iubesc să fiu femeie” de Hedi Hoka.

Iubesc să fiu femeie blogger iasi romania
Iubesc să fiu femeie

Cartea vorbește despre toate rolurile pe care o femeie le are: cel de femeie independentă, cel de profesionist, iubită, mamă, amantă și bunică. Este dedicată tuturor femeilor din lume, indiferent de vârstă, ocupație sau relație. Iubesc să fiu femeie este structurată pe cinci capitole. Fiecare capitol atinge toate strările și etapele prin care trece o femeie. Toate emoțiile cu care se confruntă și depresiile ce pot să apară.

Ultima carte pe care o recomand este Consilier de imagine corporală – opt pași simplii pentru a-ți îndrăgi înfățișarea, de Thomas F. Cash.

Consilier de imagine corporala
Consilier de imagine corporala

Cartea poate scuti pe foarte multă lume de sesiuni de terapie la psiholog. Oferă tot ce ai nevoie pentru a înțelege unde greșești și cum poți corecta gândirea ce te sabotează. Mi-a plăcut foarte mult faptul că fiecare pas conține exerciții care te pun să scrii și să conștientizezi ceea ce faci și ceea ce gândești.


Tu ai citit aceste cărți? Ce alte recomandări ai avea?


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

13 thoughts on “3 cărți de dezvoltare personală pentru femei”

  1. Aluculesei Brindusa

    este bine sa citim,sa ne documentam,sa fim femei cu capul pe umeri sa ne putem descurca in orice situatie si cum se zice „in spatele oricarui barbat de succes se afla o femeie desteapta”.

  2. chiar as vrea sa citesc carti de dezvoltare personala, am mai citit mai de mult si as vrea sa vad daca cele mai noi aduc noutati! da… fiecare zi este o aventura!

Lasă un răspuns