Web Analytics Made Easy -
StatCounter
3 motive pentru care ai nevoie de un site - Bianca Ionel - Digital Fairy Iasi - Site prezentare - magazin online - marketing - SEO

3 motive pentru care ai nevoie de un site

Înainte să-ți ofer 3 motive pentru care ai nevoie de un site hai să vezi niște statistici!

  • În septembrie 2020 pe tot globul erau active 1 196 298 727 de site-uri.
  • Mill For Business a estimat că la fiecare 24 ore numărul site-urilor online în lume crește cu 576 000.
  • În 2018, dintre firmele din România mai puţin de jumătate nu aveau un website, deşi peste 85% sunt conectate la Internet. Abia aștept să văd statisticile pentru acest an.

***

2020 ne-a demonstrat cât de reală este zicala „dacă nu ești pe internet, nu exiști”, atât pentru pizzeria de la colț de stradă cât și pentru un avocat, profesor sau psihoterapeut. Încă stai pe gânduri dacă să investești într-un site pentru afacerea ta? Un site te promovează așa cum niciun angajat nu o poate face: 24/7.

3 motive pentru care ai nevoie de un site

Credibilitate

Studiile arată că 75% din public (actuali şi potenţiali clienţi) judecă o afacere după site-ul pe care îl deține. Abia în urma evaluării acestuia, ei aleg dacă vor cumpăra sau nu serviciul/produsul oferit. Așadar, un site este piatra de temelie în construirea credibilitatii în online și offline.

Să-ți mai spun că toți cei care te găsesc pe Facebook sau Instagram se așteaptă ca tu să ai un site care să le ofere informații de bază și date de contact? Un site reprezintă cartea ta de vizită în lumea virtuală și e la fel de necesar precum telefonul mobil.

Publicitate 24/7

Din perspectiva raportului cost-eficienţă cea mai bună metodă de promovare este un site! Principalul scop al unui site este acela de a te susține în comunicarea cu clienții și în promovarea informațiilor de interes pentru aceștia. Pe site poți descrie cu lux de amănunte produsele sau serviciile și potenţialul cumpărător le poate citi la orice oră din zi sau din noapte.

Imaginează-ți cât timp economisești prin simplul fapt că nu mai oferi informații prin viu grai ci sunt mereu la un click distanță pentru cei interesați!

Competiția are site

Mii de companii care oferă aceleași produse și servicii ca tine au deja un site, optimizat SEO și pe prima pagină din Google. Dacă te îndoiești de acest aspect, realizează o simplă căutare pe Google și convinge-te singur! I-ai găsit nu-i așa? Acum contactează-mă pentru a avea și tu un site!

La aceste motive mai adăugăm vizibilitatea brandului ce depășește granițele geografice, controlul pe orice înseamnă conținutul din online, un loc virtual în care îți poți expune un număr nelimitat de produse sau servicii și bineînțeles, indiferent de contextul pandemic sau nu, tu ca business rămâi în picioare.

Știu, te-am convins, nu-i așa? Dar… ai început să te gândești la costurile unui site și dacă acesta îți va tripla vânzările peste noapte?

Reality check: Vânzările tale nu vor exploda a doua zi după ce site-ul va fi lansat în online.
Prețurile unui site variază în funcție de funcționalități, design și complexitatea proiectului. În secolul XXI un site este o necesitate nu un lux. Întrebarea la care mi-aș dori să-ți răspunzi, în încheiere, este următoarea!

În 2021 îți permiți luxul de a nu avea un site?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.