Web Analytics
3 motive pentru care ai nevoie de un site - Bianca Ionel - Digital Fairy Iasi - Site prezentare - magazin online - marketing - SEO
3 motive pentru care ai nevoie de un site cand pica Facebook bianca ionel octombrie 2021 realizare site Iasi bianca ionel

3 motive pentru care ai nevoie de un site

După ziua de ieri, 4 octombrie 2021, când Facebook, Instagram și WhatsApp au picat, am să adaug încă un motiv, la cele 3, pentru care 𝗮𝗶 𝗻𝗲𝘃𝗼𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝘂𝗻 𝘀𝗶𝘁𝗲: 🔥 𝗱𝗮𝗰ă 𝗽𝗶𝗰ă 𝗶𝗮𝗿 𝗙𝗮𝗰𝗲𝗯𝗼𝗼𝗸/𝗜𝗻𝘀𝘁𝗮𝗴𝗿𝗮𝗺 𝘁𝘂 𝗱𝗼𝗿𝗺𝗶 𝗹𝗶𝗻𝗶ș𝘁𝗶𝘁 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰ă 𝗮𝗳𝗮𝗰𝗲𝗿𝗲𝗮 𝘁𝗮 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻𝘂ă 𝘀ă 𝗲𝘅𝗶𝘀𝘁𝗲. 🔥


Știu că mulți antreprenori, a căror afaceri depind doar de o pagină de Facebook sau Instagram au simțit ieri că le fuge pământul de sub picioare. Probabil aș fi simțit la fel dacă al meu business era condiționat doar de aceste platforme.
𝗧𝘂 𝗰𝘂𝗺 𝘁𝗲-𝗮𝗶 𝘀𝗶𝗺ț𝗶𝘁?

Hai să citești și niște statistici!

  • În septembrie 2020 pe tot globul erau active 1 196 298 727 de site-uri.
  • Mill For Business a estimat că la fiecare 24 ore numărul site-urilor online în lume crește cu 576 000.
  • În 2018, dintre firmele din România mai puţin de jumătate nu aveau un website, deşi peste 85% sunt conectate la Internet. Abia aștept să văd statisticile pentru acest an.

***

2020 ne-a demonstrat cât de reală este zicala „dacă nu ești pe internet, nu exiști”, atât pentru pizzeria de la colț de stradă cât și pentru un avocat, profesor sau p

Deși 2020 ne-a demonstrat cât de reală este zicala „𝘥𝘢𝘤ă 𝘯𝘶 𝘦ș𝘵𝘪 𝘱𝘦 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘯𝘦𝘵, 𝘯𝘶 𝘦𝘹𝘪ș𝘵𝘪”, dintre firmele din România mai puțin de jumătate au un site.
Știai că 𝘂𝗻 𝘀𝗶𝘁𝗲 𝘁𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗺𝗼𝘃𝗲𝗮𝘇ă 𝗮ș𝗮 𝗰𝘂𝗺 𝗻𝗶𝗰𝗶𝘂𝗻 𝗮𝗻𝗴𝗮𝗷𝗮𝘁 𝗻𝘂 𝗼 𝗽𝗼𝗮𝘁𝗲 𝗳𝗮𝗰𝗲: 𝟮𝟰/𝟳? Hai să îți ofer 3 motive pentru care ai nevoie de un site!

3 motive pentru care ai nevoie de un site

Credibilitate

Studiile arată că 75% din public (actuali şi potenţiali clienţi) judecă o afacere după site-ul pe care îl deține. Abia în urma evaluării acestuia, ei aleg dacă vor cumpăra sau nu serviciul/produsul oferit. Așadar, un site este piatra de temelie în construirea credibilitatii în online și offline.

Să-ți mai spun că toți cei care te găsesc pe Facebook sau Instagram se așteaptă ca tu să ai un site care să le ofere informații de bază și date de contact? Un site reprezintă cartea ta de vizită în lumea virtuală și e la fel de necesar precum telefonul mobil.

Publicitate 24/7

Din perspectiva raportului cost-eficienţă cea mai bună metodă de promovare este un site! Principalul scop al unui site este acela de a te susține în comunicarea cu clienții și în promovarea informațiilor de interes pentru aceștia. Pe site poți descrie cu lux de amănunte produsele sau serviciile și potenţialul cumpărător le poate citi la orice oră din zi sau din noapte.

Imaginează-ți cât timp economisești prin simplul fapt că nu mai oferi informații prin viu grai ci sunt mereu la un click distanță pentru cei interesați!

Competiția are site

Mii de companii care oferă aceleași produse și servicii ca tine au deja un site, optimizat SEO și pe prima pagină din Google. Dacă te îndoiești de acest aspect, realizează o simplă căutare pe Google și convinge-te singur! I-ai găsit nu-i așa? Acum contactează-mă pentru a avea și tu un site!

La aceste motive mai adăugăm vizibilitatea brandului ce depășește granițele geografice, controlul pe orice înseamnă conținutul din online, un loc virtual în care îți poți expune un număr nelimitat de produse sau servicii și bineînțeles, indiferent de contextul pandemic sau nu, tu ca business rămâi în picioare.

Știu, te-am convins, nu-i așa? Dar… ai început să te gândești la costurile unui site și dacă acesta îți va tripla vânzările peste noapte?

Reality check: Vânzările tale nu vor exploda a doua zi după ce site-ul va fi lansat în online.
Prețurile unui site variază în funcție de funcționalități, design și complexitatea proiectului. În secolul XXI un site este o necesitate nu un lux. Întrebarea la care mi-aș dori să-ți răspunzi, în încheiere, este următoarea!

În 2021 îți permiți luxul de a nu avea un site?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.