Web Analytics
Cum învățăm Magento în 3 pași? - Bianca Ionel - Digital Fairy Iasi - Site prezentare - magazin online - marketing - SEO

Cum învățăm Magento în 3 pași?

Orice programator la început de drum vrea să învețe cât mai mult și cât mai repede, astăzi vorbim despre cum învățăm Magento. Din viteză unii sar etape importante de învățare ce vor influența într-un mod negativ imaginea lor în viitor. Cele mai mari cerințe în momentul de față pe piață sunt site-urile e-commerce. Unii se aruncă în WordPress cu pluginul WooCommerce, alții aleg OpenCart, iar cei mai curajoși Prestashop sau Magento.

Prestashop încă mai are de lucrat pentru a mă impresiona sau fascina într-un mod excepțional. În schimb Magento mă provoacă de fiecare dată când are ocazia.

Cum înveți Magento?
  1. Citești și înțelegi tot ce pune Magento la dispoziție, în materie de resurse, pentru a ghida atât dezvoltatorul, designerul și userul și pe toți cei care pot interveni în customizarea și utilizarea unei aplicații Magento.
  2. Pe măsură ce citești aplici tot ce întâlnești. E normal să greșești, să te izbești de diferite erori sau pur și simplu să “crăpi site-ul”,dar atâta timp cât lucrezi local sau nu este un site live, totul este sub control. Programarea se învață greșind și înțelegând erorile care apar și rezolvându-le.
  3. Să respecți o regulă de aur în Magento: orice fișier principal din Magento aflat în folderul /app/code/core rămâne intact. Dacă dorești să faci o modificare, acel fișier împreună cu folderul de care apaține va fi creat și în /app/code/local/. Mai exact se va duplica conținutul și modificarile dorile se vor face în local și nu în core. De ce?

Pentru că…

  • la primul update orice modificare făcută în core dispare,
  • Magento citește prima oara din fisierele locale și apoi din cele de bază,
  • nu vrei să fii înjurat de posibilii programatori ce vor lucra cu tine pe acealși proiect.

Despre cum învățăm Magento putem scrie foarte multe articole, dar rămâne la voi să doriți să învățați și să descoperiți mai mult. Dacă te interesează Magento îți recomand încă un articol cu 5 sfaturi aplicabile în Magento Community.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.