6 ani de blogging 6 ani de acorduri din suflet bianca ionel blogger iasi

6 ani de blogging, 6 ani de Acorduri din Suflet

Pe 12 iulie am împlinit 6 ani de blogging sau cum îmi place mie să spun 6 ani de Acorduri Din Suflet. Dacă în fiecare an pregăteam câte o postare dedicată anilor ce au trecut, anul acesta am spus pas pentru că m-am blocat și n-am știu ce să scriu.

Să scriu despre cele 770+1 articole scrise, să scriu despre Google Analytics și lupta mea continuă cu cifrele și topurile personale, să scriu despre ce am învățat sau despre câte mai am de învățat?! Ar fi foarte multe de spus și evident de scris, dar cred că anul acesta nu am avut o stare prea petrecăreață și mai mult am văzut ce nu am făcut decât ceea ce am făcut. Și totuși am început să scriu acest articol, pentru că undeva în adâncul meu am simțit nevoia să o fac pentru că acest blog și prin acest blog am crescut.

Cum mă simt după 6 ani de blogging?

După 6 ani de blogging simt că nu am făcut suficient și nu am oferit prea multe celor ce mă citesc. Am fost mult timp dezorientată, aș minți dacă aș spune că nu sunt și acum, dar în toată aglomerația din viața mea, bloggul e locul meu de liniște și pace. Ohh, da… și în ultima perioadă chiar a fost destul de liniște pe aici și poate chiar prea multă pace.

Plannul meu editorial a rămas 80% cu roșu și cu prea multe deadline-uri depășite. Am foarte multe articole în ciorne ce așteaptă să fie publicate și foarte multe titluri și idei ce așteaptă să fie scrise. Dacă vă întrebați ce mă oprește, am să vă spun că mă simt mută și îmi caut vocea. De fiecare dată când am regăsit-o am scris, dar regăsirile acestea au fost destul de rare.

La fiecare început de lună îmi refac planul editorial și câteva zile chiar mă țin de el, apoi… intervine oboseala acumulată de la job, de la activitățile în care mă implic, de la tot ce se întâmplă în viața mea.

Ce îmi doresc după 6 ani de blogging?

Să îmi ajungă toate articolele primele în căutări pe Google! :)) Glumesc… asta îmi doream la începutul anului, dar energia pentru îndeplinirea acestei dorințe m-a ținut fix o lună.

După 6 ani de blogging îmi doresc să ajung la oameni și nu pe prima pagină în Google. Îmi doresc ca vocea mea să rezoneze cu cei care mă citesc, să îi ajute și să schimbe ceva. Și cam atât 🙂

Cei care mă citiți de mult timp, știu că sunteți obișnuiți cu liste, cu cifre și planuri, dar azi e despre suflet și sufletul are nevoie de emoție și nu de matematică.

Vă mulțumesc pentru că mă citiți și Acorduri din Suflet are nevoie de voi, de o părere, de un feedback și de un indiciu pentru a ajunge mai aproape de voi. Keep in touch!

 


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

2 thoughts on “6 ani de blogging, 6 ani de Acorduri din Suflet”

Lasă un răspuns