Web Analytics
Alexandra Usurelu în concert la Iași - Bianca Ionel - Digital Fairy Iasi - Site prezentare - magazin online - marketing - SEO

Alexandra Usurelu în concert la Iași

Ziua de 14 februarie 2017 vine cu multă dragoste, dar și cu multă muzică și o aduce pe Alexandra Usurelu în concert la Iași. Pentru cei care încă nu o cunosc pe Alexandra Usurelu, vă pot spune că este o artistă ce a reușit să iasă din tiparele actuale, să depășească modul în care se promovează muzica în prezent și să surprindă prin simplitate și emoție.

Cânt despre oameni. Nu îmi place să cânt despre lucruri.” – Alexandra Usurelu

Alexandra Usurelu va susține pentru a doua oară un concert la Iași. Primul concert a avut loc anul trecut, tot pe 14 februarie, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare. Ca o tradiție, anul acesta, va fi un nou concert, la Casa de Cultură a Studenților. De data aceasta, concertul va fi unul diferit de cel de anul trecut, fiind alături de o orchestră de cameră și un band.

După un moment muzical alături de Alexandra Usurelu, am să vă spun că în videoclipul pe care tocmai l-ați urmărit joacă actorul ieșean Marius Manole.

Cine e Alexandra Usurelu?

Pentru cei care nu știu prea multe despre Alexandra Usurelu am să vă spun că albumul său de debut, „La capătul lumii”, a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album”.

Concertul din iarna anului 2016, Pur, susținut de artistă a ridicat standardele concertelor ținute la noi și a adus în prim plan emoția și valoarea adevărată a muzicii. Nu întâmplător a fost descris de către critici ca fiind „Un concert ca o îmbrăţişare. Un spectacol deplin. Un spectacol-concept rafinat şi rotund.”

Din punctul meu de vedere, Alexandra Usurelu nu mai are nevoie de prezentări prea multe, ci de sufletele care să o asculte și să se bucure de muzica ei. Vă recomand să participați pe 14 februarie la concertul „Am să fiu eu casa ta” și să vă bucurați alături de cei dragi vouă de muzică într-un mod diferit și unic.


Biletele pentru concertul de la Casa de Cultură a Studenților din Iași se găsesc pe eventim.ro, iabilet.ro şi la Agenția de bilete a Casei de Cultură a Studenţilor Iași.

Afis Concert Iași Alexandra Usurelu
Afis Concert Iași Alexandra Usurelu

Credit foto: Paul Voicu

13 thoughts on “Alexandra Usurelu în concert la Iași”

  1. heeeei, cat ma bucur sa vad acest articol! o iubesc pe alexandra, chiar am scris si eu un articol despre ea! Imi pare rau ca nu sunt in tara sa merg la concert!

    1. Off Ema, îmi pare rău pentru tine. Sigur vei prinde un concert când te vei întoarce în țară.

    1. Pe 30 ianuarie va fi un concert la București la Teatrul National, găsești bilete online sau la ei.

  2. Frumoasă voce, mă bucur să descopăr oameni talentați promovați în blogosferă, având în vedere că mass-media este prea ocupată cu tot felul de aberații.

    1. Gerlinde cred că Alexandra alege să se promovezi prin oameni care cred în ea și în muzica ei și lasă presa pentru alte evenimente ce nu au legătură cu sufletul ei.

    1. Mă bucur că ai reușit să o cunoști prin intermediul blogului și ți-a și plăcut.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: