andreiursachi.eu - Andrei Ursachi antreprenor business angel Romania

AndreiUrsachi.eu – antreprenor în serie și Business Angel

În ultima perioadă am participat la evenimente orientate pe partea de business și astăzi am decis să vă prezint un site, andreiursachi.eu pe care l-am descoperit recent. E impropriu zis un site, mai mult e vorba despre un tânăr pasionat de business și mentorat.

La o căutare pe Google despre Andrei Ursachi am descoperit și un articol ce îl numea ca fiind următorul Marius Ghenea. Eu am să îi urez succes să ajungă până acolo. Din fericire, am avut șansa să-l cunosc pe Marius Ghenea în cadrul unei conferințe Business Education. Cu siguranță orice pasionat de antreprenoriat își dorește să ajungă un leu în domeniul său.

Andrei are o experiență cu o serie de afaceri destul de cunoscute în România, dar și în afară. Am să menționez de Vear, un proiect cu pantaloni de ploaie pentru bicicliști. Produsul a ajuns inclusiv pe piața din Asia, Germania, Marea Britanie, USA, Canada și Olanda.

Un alt proiect este Stifler.ro – un site de comert online cu tot ce înseamnă huse pentru telefoane. Sigur ați ajuns cel puțin o dată pe el.

Ce îmi doresc să subliniez estre faptul că Andrei nu are succes doar pe o arie. El a experimentat diverse business-uri și a reușit să găsească ingredientele care să le facă productive. Acele ingrediente, sau mai bine spus acel know-how este dispus să îl ofere și altora.

Cine e omul din spatele andreiursachi.eu?

Andrei Ursachi este un tânăr din Suceava, mai mic cu un an decât mine. Până la vârsta de 26 de ani a fost fondatorul a zeci de afaceri. Așa cum era de așteptat, o parte din acestea au eșuat, iar altele a avut succes.
Faptul că a avut parte și de eșecuri nu l-a oprit din a continua drumul său în zona antreprenoriatului. În prezent se laudă cu 13 companii distincte. Aș putea spune că 13 este pentru el un număr norocos, așa cum este și pentru mine.

În prezent, Andrei Ursachi a decis să ofere din experiența sa antreprenorilor și tinerilor din România ce își doresc să atingă performanțe în domeniul business.

Prin intermediul andreiursachi.eu el dorește să împărtășească din know-how-ul său. El e conștient că potențialul și dorința de reușită nu sunt suficiente pentru o afacere.

Ce vă oferă site-ul andreiursachi.eu?

Pe site, pe lângă omul Andrei Ursachi găsiți o serie de articole despre următoarele subiecte:

  • Antreprenoriat
  • Business și Marketing
  • Investiții
  • Leadership
  • Social Media

Am aruncat o privire și peste articole și vă pot dezvălui că nu sunt stilul clasic de articol. Ele sunt trecute printr-un filtru personal, marcate de experiență și cu o serie de concluzii pertinente. Dacă articolele din ziarele de specilitate vi se par prea grele, cred că articolele de pe site o să vă placă.

Personal când citesc despre oameni tineri ce au succes îmi doresc să fac și eu mai multe lucruri și chiar să-mi deschis o afacere pe partea de IT. Când voi decide să las toate pretextele și fricile voi apela la Andrei prin intermediul site-ului său – andreiursachi.ro și am convigerea că voi găsi tot suportul necesar.

Voi ce părere aveți despre astfel de tineri? Merită încurajați și promovați? Vă motivează să vă doriți mai mult de la voi?


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

Lasă un răspuns