Tu ce faci cu articolele vechi de pe blog?

Tu ce faci cu articolele vechi de pe blog?

Din dorința noastră de a genera în permanență conținut nou, uităm de articolele vechi ce ar putea să ne aducă trafic pe blog. Ce-ar fi dacă în fiecare zi ne-am aminti de câteva și le-am readuce la viață?

Dacă într-o postare trecută vorbeam despre de ce e bine să-ți actualizezi articolele pe blog, astăzi am ales să îți împătășesc un pic din ceea ce fac pentru a nu lăsa ca praful din online să se așterne pe articolele mele mai vechi. Hai să descoperi!

7 idei pentru a aduce la viață articolele vechi

Nu te gândi că am reinventat roata, ci doar îți reamintesc o parte din lucrurile pe care deja le știi, dar ca și mine în anumite zile, uiți să le faci. Parcă ai altă motivație când îți spune altcineva, nu?

 1. Distribuie articolele vechi de pe blog în social media, în special pe Facebook și în grupurile de pe Facebook care ar fi interesate să citească acel articol.
 2. Fă un mic update articolelor mai vechi: o poză nouă, o mică schimbare privind aranjarea în pagină și apoi nu uita să-l distribui.
 3. Actualizează și partea de SEO! Rescrie meta titlul, meta descrierea și vezi cum îl poți face mai prietenos pentru motoarele de căutare, dar și pentru cititori.
 4. Scrie un articol nou în care poți insera un link sau două către articolele mai vechi.
 5. Scrie un articol nou ca o completare sau o continuare a unui articol vechi și bineînțeles nu uita să pui un link către el.
 6. Scrie un articol despre postările tale preferate din ultimele 3 luni sau ultimul an.
 7. Urcă în fiecare zi un articol mai vechi pe Pinterest și el va fi preluat ca și conținut nou.

Exceptând partea de SEO și de reanjarea a unui articol mai vechi sunt 5 sfaturi mai sus care n-ar trebui să îți ia mai mult de 5 minute și ți-ar putea genera și vizite. Ar fi păcat ca munca ta de acum ceva timp să nu primească același interes ca cea actuală.

Hai, șterge praful de pe articolele mai vechi și lasă-le să fie descoperite și citite din nou!

 

 


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

1 thought on “Tu ce faci cu articolele vechi de pe blog?”

 1. M-am apucat si eu de cateva zile sa fac ordine prin articolele mai vechi. Sunt atenta in special la text, la semnele de punctuatie sau orice altfel de astfel de greseli.
  Pozele nu le schimb, pentru ca nu mai am de mult produsele despre care am vorbit, iar despre SEO si meta description si altele…nu am observat sa o pot face. O fi din cauza la YOAST , care vad ca nu imi mai afiseaza bulinele la articole…in draft.
  Multumim pt postare, Bianca1 Ca de obicei, foarte utila!

Lasă un răspuns