craciun fericit bianca ionel

Astăzi vă colind, timid, sincer, cu drag și din suflet…

Astăzi vă colind, timid, sincer, cu drag și din suflet…

Maine e Ajunul Crăciunului, si sunt mai mult decât sigură că mulți dintre voi sunteți prinși cu treabă prin casă, mereu mai este câte ceva de făcut, dar voi fi scurtă și vă voi invita să ascultați pentru câteva minute un gând, un colind, nu românesc, dar un colind în care m-am regăsit în această perioadă.

Ca de fiecare dată, fiecare melodie a mea are o poveste. Christmastime is here e piesa care am început să o pregătesc în 2014 pentru un concert de colinde. Din păcate acel concert nu s-a concretizat.

Anul acesta am decis să fie diferit, am căutat o colindă și am revenit la cea de acum un an, într-un fel sau altul nu îmi place să rămân cu datorii, mai ales muzicale. Am început să pregătesc piesa din decembrie, dar nu aveam starea, nu simțeam spiritul Crăciunului și după multe tentative și căutări a acelui spirit am decis să îl aduc chiar eu, combinând colindul inițial cu White Christmas. Ce a ieșit, puteți asculta și voi și sper că vă place. E o înregistrare live, neprelucrată în studio, e o înregistrare făcută pe fugă, într-o zi de luni când am plecat 2 ore de la birou pentru a o face, e o înregistrare în care îmi tremura stomacul de emoție. După atâta timp încă mai am emoții și cred că din aceste emoții se nasc cele mai frumoase momente pentru mine, pentru cei din jur, pentru cei care apreciează modul în care abordez eu muzica.

Muzica pentru mine a însemnat mereu sacrificiu, dar în același timp și bucurie și libertate. Mulți mă critică pentru că mă încăpățânez să fiu și programator și să fac și muzică, sincer mă bucur. Fiecare critică m-a ajutat și mă ajută și dacă ar fi să trag linie luna decembrie a fost o lună plină de muzică, luna decembrie este luna în care după mult zbucium am reușit să îmi fac o formație și sper ca toate proiectele mele muzicale să se concretizeze cât mai frumos în 2016.

Acesta e felul meu prin care vă urez sărbători fericite, sper să vă placă, sper să vă bucure, sper să vă aducă emoție în suflet.

Crăciun fericit!

Mulțumesc Andra Botez, Bogdan Botez, Raul Tonegaru și Andrei Mititelu pentru tot acest moment și nu în ultimul rând mulțumesc Flavia Botez pentru că m-ai făcut să zâmbesc 🙂


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

1 thought on “Astăzi vă colind, timid, sincer, cu drag și din suflet…”

  1. Pingback: 9 lucruri care mi-au schimbat luna decembrie - Bianca Ionel - Acorduri din suflet

Lasă un răspuns