Azi orice rău devine bine

Un om inteligent poate oricând să scoată dintr-un rău un bine neaşteptat. – Drieu La Rochelle

Vine o vreme când în loc să ne plângem de paharul gol ar trebui să găsim în noi puterea de a îl umple şi de a trece peste. Dacă analizăm trecutul şi încercările la care am fost supuşi vom ajunge la concluzia că din orice rău am ajuns să facem un bine. Și evident orice şut în fund a devenit un pas înainte.

Azi orice rău devine bine

De multe ori suntem nemulţumiţi şi atunci când ne este bine. Pare o nebunie, dar e o necesitate. E felul nostru de a arăta că vrem să evoluăm indiferent de cât de bine ne este. Acum toate au nevoie şi de o limită şi ispita de a avea mai mult sfârşeşte într-o cădere continuă. De multe ori în lupta după acel bine distrugem tot în jurul nostru.

Ne izolăm într-un pahar gol şi aşteptăm să plouă. Mai apoi plângem că suntem inundaţi, în loc să ne bucurăm de ploaia care ne va scoate din pahar. Datorită ei putem merge mai departe.

Fiecare vede viaţa aşa cum îşi doreşte. Uneori uităm să trăim, uităm de visele noastre, de drumul nostru şi de noi.

Azi am să vă invit pe toţi, indiferent cât de rău sau bine vă este, să vă doriţi mai mult! Vă invit să găsiţi în răul din viaţa voastră un bine şi în binele din viaţa voastra loc de şi mai mult bine. Toate acestea fără a răni sau a călca pe cei din jurul vostru, pentru că lucrurile bune se întâmplă în fiecare zi!


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

1 thought on “Azi orice rău devine bine”

  1. Pingback: Resursele din oglindă | DISCERNE

Lasă un răspuns