Web Analytics
Bilanț proiecte digital marketing 2021 - Bianca Ionel
bianca ionel let me build you digital fairytale rezultate 2021 decembrie

Bilanț proiecte digital marketing 2021

👩‍💻 În weekendul ce tocmai a trecut, am ales să dedic timp pentru a face un bilanț al proiectelor pe care le-am realizat în 2021. M-am gândit să nu-l țin doar pentru mine, ci să împart și cu tine câteva lucruri.

Așadar, în 2021 am făcut următoarele:

Treptat voi actualiza și secțiunea de portofoliu care, după cum mi-e talentul, rămâne mereu ultima pe lista de actualizări.

🌟 Recunosc, am facut pe fugă acest bilanț pentru că încă sunt prinsă și cu alte proiecte ce au ca deadline finalul lui 2021. Acesta e motivul pentru care am preferat să fiu scurtă, cu promisiunea că în 2022 voi dedica timp pentru a face cunoscute toate proiectele la care am lucrat.

𝙐𝙡𝙩𝙞𝙢𝙚𝙡𝙚 𝙡𝙪𝙣𝙞 𝙖𝙪 𝙛𝙤𝙨𝙩 𝙥𝙡𝙞𝙣𝙚 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙢𝙞𝙣𝙚, acesta fiind motivul pentru care aparent am dispărut din online. Mulți antreprenori au ales să-și ofere drept cadou, în ultimul trimestru din 2021, ceva ce le aduce 𝐩𝐥𝐮𝐬 𝐯𝐚𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞 în 𝐛𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬:

💻 un site de prezentare sau de comerț online,
🖨️ materiale de grafică web sau print,
🖊️ texte care să le aducă vânzări,
📄 strategii de SEO,
❤️ o nouă identitate a brandului.

☺️ În ceea ce mă privește, pe lângă cele peste 200 de proiecte pe care le-am realizat, am găsit timp și pentru 12 proiecte probono dar și pentru a contura 2 e-book-uri gratuite:

📚 Mentenanța site-ului în 33 de pași
📚 Strategie Social Media pentru 33 de zile

📊 Tu ți-ai făcut bilanțul pentru 2021? Cum a ieșit?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.