Bistro MOO Iasi

Bistro MOO Iași – paste ca la mama acasă

Bistro MOO nu este un nou local în Iași, ci doar o reinterpretare a vechiului loc, deja celebru pentru înghețata prea bună de refuzat în orice anotimp din an. Am avut ocazia de mă bucura de noua imagine a localului la începutul lui noiembrie 2017.

Cum bloggerii din Iași sunt pasionați de vin, paste și provocări am spus toți da invitație la preparat paste și socializare. Unde? La Bistro MOO.

În prezent, cei de la MOO s-au echipat cu aparatura de ultima generație și au dat startul unui nou concept acela de „zero kilometers food”. Mai concret, totul se prepară acolo, cu atenție, dedicare și sub privirea deja cunoscutului elan pofticios, MOO.

Bloggerii ieșeni au făcut paste de casă la Bistro MOO Iași

Deși venim din arii diferite de activitate, mereu suntem deschiși provocărilor. După ce ingredientele pastelor au fost puse cu atenție în cuva aparatului de făcut paste, noi, bloggerii ieșeni am început să tăiem pastele sau să le pozăm. Ce a ieșit? Vă las să vedeți în poze.

Bianca Ionel - Blogger Iasi la Bistro MOO
Bianca Ionel – Blogger Iasi la Bistro MOO
Paste preparate in casa - Bistro MOO Iasi
Paste preparate in casa – Bistro MOO Iasi
Bistro MOO Iasi - paste preparate in casa
Bistro MOO Iasi – paste preparate in casa

Cu siguranță o să primim laude, o să ne chemați să facem și acasă astfel de paste, dar nu o să ne asumăm noi laudele pentru că aparatarul de făcut paste a făcut cam totul. Nu aș vrea să-l uit nici pe Cosmin Trandafir – bucătarul șef, cel care ne-a îndrumat în descoperirea artei preparării pastelor.

Bloggerii din Iasi la Bistro MOO
Bloggerii din Iasi la Bistro MOO

După muncă și răsplată! Unde? Tot la Bistro MOO! După ce am termiant sesiunea de poze și preparate a pastelor, a urmat sesiunea de savurare a vinului și degustare a preparatelor. Ce am ales? O salată cu somon, că doar ținem la siluetă și paste bolognese – aici ne-am lăsat duși de pofte.

Salata cu somon la Bistro MOO Iasi
Salata cu somon la Bistro MOO Iasi
Paste Bolognese facute in casa la Bistro MOO
Paste Bolognese facute in casa la Bistro MOO

Gândul de a pleca în limitele caloriilor pe acea zi a fost pierdut în momentul în care am fost puși în fața noilor sortimente de eclere: cu nucă sau cu fistic.

La MOO vă așteaptă foarte multe preparate. De la supe creme la burgeri delicioși, dulciuri pe măsură și salate pentru cei care țin dietă sau la siluetă. Dacă v-am făcut curioși și sper că și pofticioși, weekendul acesta, 17-19 noiembrie echipa MOO vă așteaptă la Weekendul Porților Deschise.

Ce spuneți? Ne vedem la Bistro MOO Iași la un pahar de vin și o porție delicioasă de paste preparate în casă? Eu vă aștept, cu drag, lângă șemineu.

Bianca Ionel - Blogger Iasi
Bianca Ionel – Blogger Iasi

Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

12 thoughts on “Bistro MOO Iași – paste ca la mama acasă”

  1. Mi-ar plăcea ca un local din Cluj să organizeze un astfel de eveniment, as fi prima care m-aș înscrie și care s-ar ocupa de organizare! Imi plac aceste evenimente care au rolul de a reuni comunități.

  2. Arata foarte dragut localul, iar pastele gatite in casa sunt mereu mai bune fata de cele ambalate. Si mie imi place sa ma joc cu aparatul de facut paste. Imi pare rau ca nu am stiut de ei vara asta cand am vizitat orasul. NExt time!

  3. Foarte interesant evenimentul . Imi place ideea de a pregati pastele de una singura. Mi-as dori sa fac si eu asta. Locatia este superba si mancarea pare foarte delicioasa

Lasă un răspuns