10 lucruri care mi-au schimbat luna aprilie 2016

A venit și momentul acela, de la fiecare început de lună în care vă prezint cele 10 lucruri care mi-au schimbat luna aprilie 2016. A fost o lună liniștită, o lună care mi-am dedicat-o mie și micilor mele plăceri. M-am plimbat, am vizitat, am socializat, am citit dar am avut grijă să nu neglijez blog-urile dar nici pregările pentru nuntă.

1. Am fost la Aeroporul Iași, pentru prima dată;

2. Am avut ocazia să vizitez Palatul Culturii înainte de deschiderea oficială;

3. Am realizat primul tutorial video pe Magento;

4. Mi-am organizat mai bine timpul, comparativ cu lunile anterioare și asta cred că se vede, inclusiv pe blogurile pe care le dețin;

5. Am participat la 2 evenimente alături de bloggerii ieșeni;

6. Mi-am luat câteva cărți noi, printre care și Solenoid 🙂

7. Am scris 10 articole pe acest blog și încă 7 articole pe blog-ul cu review-uri și blog-ul profesional, așă că vă invit să citiți despre:

8. Mi-am făcut toate rezervarile pentru săptămâna de miere 🙂

9. Am început să recitesc articolele de pe acest blog, să le mai corectez erorile de typo sau cele gramaticale, am mai adăugat câte o poză, sau eventual am mai modificat acolo unde datele scrise inițial nu mai corespund cu cele actuale. Orice articol care a suferit modificări privind anumite date, are la final specificată ziua update-ului.

10. Aproape am finalizat noul design pentru site-ul meu www.biancaionel.com și sper să îl lansez în luna mai 🙂

Ce urmează?

Luna mai îmi va schimba statutul, voi fi căsătorită, dar schimbarea acestui statut nu va schimba și adresa sau denumirea blog-ului. Așa că o să mă găsiți în continuare aici, sub același nume și semnătură.  Mă gândesc să îmi iau un domeniul și cu noul meu nume, dar asta ar însemna încă un site ce are nevoie de implicarea mea, pentru că nu aș vrea să fac un simplu redirect de pe acel domeniu pe cel actual și nici invers. Contează mai puțin numele sub care scriu. Important este ceea ce scriu 🙂

 

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: