11 lucruri care mi-au schimbat luna ianuarie 2016

Ianuarie a fost o lună foarte agitată pentru mine, am început anul în forță aș putea spune și din nou nu îmi ajunge timpul 🙂 Nu am făcut lucruri mărețe luna aceasta, nici găuri în cer – vorba unui vechi prieten, sincer mi-aș fi dorit să fac mai multe, dar momentan acestea ar fi cele 11 lucruri care mi-au schimbat luna ianuarie 2016.

1. Am finalizat tot ce a ținut de transferurile de utilități la apartament în aproximativ 2 zile, am umblat un pic – despre asta puteți citi aici.

2. Am cântat cam 8 ore pe săptămână, din care 5 au fost studiu intens, piese noi, stiluri și mai noi: jazz și blues și bineînțeles rock, fără rock nu se poate 🙂

3. Am scris pe blog-ul profesional 4 articole, am încercat să îmi fac timp la finalul ficărei zile câte 30 de minute și să scriu despre problemele cu care m-am confruntat și să le transform în mici articole.

Magento – modificare TVA
500 Internal Server Error – Magento 1.9.2.2 Update
Magento: Fatal error: Class ‘Magestore_Magenotification_Helper_Data’
Înregistrare utilizator imposibilă după update Magento 1.9.2.2

4. Am făcut o nouă secțiune pe blog-ul profesional, intitulată Proiecte și primul articol din această secțiune vă invit să-l citiți aici.

5. Am început să ofer servicii de consultanță în IT atât pentru programatori cât și pentru clienți.

6. Am făcut 3 review-uri: la șamponul uscat Batiste primit spre testare de la BuzzStore, cartea Combustibilii și la „frumoasele căni” primite cadou de la Yves Rocher

7. Am reușit să îmi monitorizez activitatea toată luna, pe blog am publicat doar o săptămână, încă studiez impactul acelui articol în mediul online pentru a decide dacă este ok să public în continuare acest tip de articole.

8. Am făcut sport, am mers pe jos, am evitat să alerg pentru a îmi proteja gâtul, am reușit să fac zilnic între 30 – 90 de minute de mișcare.

9. Am semnat contracte cu cei de la foto, video si fum greu pentru nuntă – era să uit 🙂

10. Am început să lucrez la un nou design pentru site-ul personal – da, din nou 🙂 Sunt nemulțumită de temă și nu îmi oferă libertatea de a face tot ceea ce îmi doresc, drept urmare, am decis să fac eu de la zero ceva 🙂

11. Am scris un articol pentru un concurs organizat de Chic-Elite, articolul se numește Mulțumesc și îl puteți citi aici.

Cum arăt la finalul lunii ianuarie? Obosită.

Ce îmi propun pentru luna februarie?
Să găsesc o soluție pentru toate încât să nu ajung la fel de obosită și la finalul lui februarie. Recunosc, m-am aglomerat enorm, urmează un recital undeva pe 21 februarie, am trei formații în care cânt, pe lângă cele 8-9 ore de muncă la serviciu, mă așteaptă și acasă încă 3-4 ore la alte proiecte și tot așa.
O să îmi spună câțiva să renunț la anumite proiecte, eventual să rămân cu o formație, ei bine, nu prea pot. Mi-am luat strict proiecte pe care nu le-am putut refuza, cele care apar le dau altor programatori cu care colaborez. Cu formațiile e dificil să aleg, pentru că nu abordez același stil muzical cu nici una și consider că toate mă pot ajuta să evoluez mai mult, indiferent de stilul pe care mă voi decide să rămân.

La final am decis să adaug 4 imagini care descriu perfect cele 4 săptămâni din luna ianuarie 🙂

11 lucruri care mi-au schimbat luna ianuarie bianca ionel blog

11 lucruri care mi-au schimbat luna ianuarie bianca ionel blog

11 lucruri care mi-au schimbat luna ianuarie 2016 blog bianca ionel

11 lucruri care mi-au schimbat luna ianuarie bianca ionel

Sursă poze: pinterest.com

Piesa care m-a bântuit două săptămâni și încă mă bântuie 🙂

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=eQPiV_cauyI[/embedyt]

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
ce trebuie sa faci dupa ce iti iei un apartament bianca ionel
Ce trebuie să faci după ce îți iei un apartament? (partea a II-a)

Am început să scriu în articolul Ce trebuie să faci după ce îți iei un apartament? pașii pe care i-am...

Închide