12 lucruri care mi-au schimbat luna noiembrie

Așa cum am promis în articolul 25 de lucruri care mi-au schimbat luna octombrie, aveți mai jos lista lucrurilor care mi-au schimbat luna noiembrie!

1. Mi-am luat aparatament! (și aici ar trebui să se sfârșească lista :)))

2. Prezentarea mea la CodeCamp a fost așa cum mi-am dorit, despre ea puteți citi aici.

3. Mi-am respectat deadline-urile la SuperBlog, ultimul articol îl puteți citi aici – și oficial am încheiat și această ediție, de acum aștept notele.

4. Am devenit colaborator pe site-ul GoodRead.ro, site pe care voi publica recenzii de cărți, prima mea recenzie o puteți citi aici.

5. Am reușit să acord mai mult timp blogului meu profesional (am scris 2 postări, una despre Magento și una despre WordPress).

6. Am reușit să acord mai mult timp și blogului meu de review-uri, am scris 4 articole în luna noiembrie, le găsiți aici!

7. Am început, să scriu și pe un alt blog, pe care îl voi păstra anonim, motivul cred că îl găsiți în acest articol. Indentitatea mea pe acel blog nu este 100% ascunsă, cei care îmi cunosc stilul își vor da seama imediat cine se află în spatele acelor cuvinte, momentan are 7 articole pe el, toate scrise luna aceasta.

8. Și acest blog s-a bucurat de 3 articole dedicate lui și nu probelor din cadrul SuperBlog, ultimul articol îl consider chiar foarte util celor care doresc să îți achiziționeze o casă, un apartament, un loc al lor, îl puteți lectura aici.

9. Am reușit să lansez noua versiune pentru biancaionel.com, nu e chiar 100% finalizată, a suferit două hackuieli în luna noiembrie, una după alta, tocmai din acest motiv.  Dar vă spun sincer, că mă bucur că a fost hackuit, pentru că altfel nu îmi făceam timp să-l finalizez măcar pe partea de securitate. Pe de altă parte, ar trebui să mă trag singură de urechi, pentru că pe blogul meu profesional am scris vreo două articole despre securizarea site-urilor WordPress și e chiar jenant ca programator să te trezești cu site-ul hackuit, dar se mai întâmplă 🙂

10. Am decis să mai adaug o nouă categorie pe acest blog, intitulată, Lifestyle or not. Când am făcut-o intenționam să scriu articolele cu monitorizarea activității timp de o lună, din păcate despre această monitorizare voi vorbi la lucrurile care nu le-am făcut luna aceasta.

11. Am citit 2 cărți și a treia e în curs de finalizare 🙂

12. Pe 30 noiembrie am participat la Dezvoltare personală, Motivaţie şi Leadership inspirațional: Conferinţa GRATUITĂ Speaker Elite ținută de Andy Szekely, o conferință din care am avut foarte multe de învățat și în același timp mi s-a confirmat ceea ce știam sau mai bine spus bănuiam. Abia aștept să aplic ceea ce am acumulat în viața mea de zi cu zi, pe blog și în toate activitățile care le fac.

Lista se va opri aici, acum va urma lista cu ce nu am făcut, iar scuza în mare parte pentru tot ce nu am făcut este realizarea de la punctul 1 care mi-a schimbat luna și aș putea spune că m-a schimbat și pe mine.

1. Nu am fost la concertul Alexandrinei Hristov, pentru că a fost amânat în semn de solidaritate pentru toate victimelele de la Colectiv.

2. Nu mi-am monitorizat activitatea timp de o lună, dar vă spun sincer, că am avut o lună mai mult decât agitată.

3. Nu am plecat în nici o mini-excursie, dar consider că participarea mea la conferința ținută de Andy Szekely a fost excursia de care aveam nevoie.

4. Nu am finalizat modulul Magento.

Ce îmi propun pentru decembrie?

1. Să îmi monitorizez activitatea măcar o săptămână,

2. Să mă pregătesc sufletește pentru sărbători,

3. Să împachetez cu cap toate lucrurile pentru a mă muta în noul apartament,

4. Să reușesc să scriu pe toate blogurile, în aceeași măsura ca în luna noiembrie 🙂

Listele din această postare sunt destul de scurte, dar aș putea spune că au o încărcătură emoțională mare, cel puțin pentru mine. În încheiere, îl las pe Somonel să vă înveselească și vă doresc un decembrie magic și plin de evenimente plăcute care să vă ajute să deveniți cea mai bună versiune a voastră!

Somonel

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
biscuti dietetici
Povestea unei campanii sănătoase

Într-un supermarket, deloc fițos, la raionul pentru cei care doresc un stil de viață sănătos, era o zarvă atât de...

Închide