7 lucruri care mi-au schimbat luna mai

Cred că e prima dată când mă gândesc dacă luna viitoare voi continua să public un articol de acest gen. Recitind articolele mai vechi, din categoria “Lucruri care mi-au schimbat luna”, încep să cred și să văd un oarecare entuziasm de moment în aceste postări. E plăcut să le recitesc, dar după o perioadă de timp îmi par banalități. Am să cer părerea celor din jur, aștept și părerea voastră și voi vedea dacă în urma discuțiilor purtate cu fiecare și la începutul lunii iulie va exista un astfel de articol.

Ce mi-a schimbat luna mai?

1. Hmm… faptul că m-am căsătorit nu a schimbat nimic, sau a schimbat ceva…am o hârtiuță în plus în dulap, un buletin nou și o mare de întrebări pe tema “Cum e să fii măritată?”. Poate voi spulbera în momentul acesta visul multor fete, dar, dragile mele, nu e nici o diferență. Nu te măriți cu un necunoscut, e același om lângă tine. Singura diferență e statutul și felul în care te privesc cei din jur. Te izbești de mentalități învechite la tot pasul.

2. Am fost la Hangariada (va urma și un articol pe această temă), am fost singură, adică fără soț și am avut parte de reacții gen “Vai, da cum de te-a lăsat?”, “Da el unde e?” E acasă, se bucură de momentul lui și eu de al meu, probleme? Căsătoria nu e o închisoare, nu vă ține nimeni legate și nu vă pune nimeni la cratiță. Am să mă opresc aici, pentru că nu vreau să transform acest articol într-o poveste despre cum e să fii căsătorit. Oricum ar fi, nu e așa cum au mulți impresia 🙂

3. Am lucrat destul mult și am câteva colaborări de care sunt foarte mulțumită și în același timp recunoscătoare.

4. Punctul 3 e motivul pentru care am început să învăț zilnic lucruri noi și să aplic ceea ce învăț în ceva practic. O făceam și până acum, doar că acum am un caiețel și un program de urmat, un program impus de mine. Mi-am stabilit câteva obiective pentru 2016-2017 pe partea profesională și doar prin studiu ordonat le pot îndeplini.

5. Aproape am terminat de citit Solenoid 🙂

6. Într-o dimineața de joi am primit un email de la un cititor fidel al blogului meu profesional. A fost un moment în care mi-am dat seama că dincolo de tăcerea aparentă și inexplicabilă în comparație cu numărul de vizualizări a blogurilor pe care le dețin, există oameni care și-au format o rutină, oameni care așteaptă un articol scris de mine, iar sentimentul este minunat.

7. Am scris, mai puțin decât luna trecută pe celelalte 2 bloguri, dar am scris despre:

E prima luna în care scriu atât de puțin, motivele le-am descris oarecum la începutul articolului. Am să vă dezvălui faptul că luna mea mai a fost destul de plină, am un jurnal pe care îmi notez la sfârșitul fiecărei zile câteva gânduri și realizări și luna asta am scris aproximativ 23 de pagini A5.

Cam aceste sunt totuși cele 7 lucruri care am decis să le împart cu voi și care mi-au schimbat luna mai. Aștept părerile voastre cu privire la acest tip de articol, fie aici într-un comentariu, fie în privat. Cum vă este mai comod. Keep in touch și nu uitați că luni vă așteaptă un nou articol din categoria Ziua de Luni.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
tu unde votezi bianca ionel
Tu unde votezi duminică?

Duminică, 5 iunie 2016, sunt alegerile locale și am decis să te întreb tu unde votezi duminică ?! Eu am...

Închide