7 momente ale lunii iulie

Luna iulie, alături de cele 7 momente care transformat-o într-o lună unică, ar putea purta cu ușurință titlul de luna unor noi începuturi. Am făcut foarte multe lucruri pentru prima dată și vă spun că am fost foarte deschisă la schimbări și provocări. Se spune că nativii din zodia taur nu sunt dispuși la schimbări și provocări, dar acest lucru nu este întotdeauna adevărat, cel puțin nu în cazul meu.

1. Cununia religioasă a fost momentul care l-am simțit cu adevărat că a schimbat ceva în viața mea și pot spune că ziua de 10 iulie 2016 a fost unică, minunată și a depășit orice așteptare. Despre nuntă, nu intenționez să vă povestesc prea multe, dar voi dedica un articol oamenilor care au făcut posibil ca totul să fie de vis. Vă spun că nu mi-am dorit o nuntă într-un anumit fel, nu am fost fixată pe o idee. Am vrut o nuntă care să ne reprezinte pe amândoi și asta a și ieșit.

2. Am cântat pentru prima dată alături de al meu soț în fața unui public. Aici, aș putea vorbi foarte multe zile, dar e greu de surprins în cuvinte tot ce am simțit în acele momente și cât de unic poate fi să cânți alături de jumătatea ta.

Bianca Ionel si Nistor Andrei moment muzical nunta

3. Am zburat pentru prima data cu avionul, despre această experiență puteți citi aici;

4. Am fost din nou in Italia la OltreMare Riccione, un loc ce a reușit să mă surprindă plăcut pentru a doua oară;

5. Am vizitat Italia în miniatură – promit să revin cu un articol;

italia in miniatura bianca ionel blog

6. Am mâncat pentru prima oară caracatiță și mi-a fost frică să nu fac alergie. Am în familie persoane alergice la fructe de mare și am avut o mică reținere. Din fericire nu am pățit nimic și m-am putut bucura de plăcinta de caracatiță;

placinta caracatita blog bianca ionel

7. Am scris:

  1. Absenta motivat
  2. Jetpack site_inaccessible
  3. Acorduri din Suflet împlinește 4 ani
  4. 9 momente care mi-au schimbat luna iunie
  5. Ce își doresc bărbații?
  6. #TurneulScoalaFlanco la Iași
  7. Ziua de luni începe fără trebuie
  8. Ziua de luni începe cu implicare
  9. DSLR-ul în bagajul de mână în avion
  10. Primul zbor cu avionul

 

Aparent scurtă, luna iulie a fost o lună foarte frumoasă și plină de emoții puternice. Cu siguranță și oamenii ce m-au înconjurat în această lună și-au pus amprenta asupra mea și au făcut ca această lună să fie una dintre cele mai frumoase luni trăite până acum de mine. Keep in touch!

 

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
primul zbor cu avionul bianca ionel
Primul zbor cu avionul

Primul zbor cu avionul a fost pe 18 iulie 2016. Am avut câteva emoții, dar consider că le-am gestionat cu...

Închide