Adaugă un strop de personalitate cu PhotoFancy

Într-un secol în care toată lumea are Iphone și super telefoane singurul lucru care începe să ne diferențieze este felul în care alegem să personalizăm tot ce ne înconjoară, de la ștampile, la brelocuri și de la brelocuri la căni sau huse pentru telefoane.  Unde? N-am să vă trimit prin Iași pe undeva, ci am să vă ofer ca de fiecare dată o soluție online : www.photofancy.ro !

De data aceasta am ales să fac și un mini tutorial, poate vă va atrage mai mult interesul și cine știe poate vă va ajuta să parcurgeți mai ușor drumul spre personalizarea obiectului dorit.

photofancy1

Pe site-ul PhotoFancy puteți să personalizați aproape orice: căni, perne, huse, ceasuri, calendare, sau să corectați poze dragi vouă. Eu am ales să-mi personalizez husa de la telefon.

photofancy2

Am navigat în zona cu huse personalizate, am selectat modelul telefonului și am continuat procesul de personalizare. Am ales o poză care are pentru mine o valoare aparate și aș putea spune că este un logo pentru tot ce reprezintă Bon Jovi și implicit piesa Have a nice day și am urmat pașii spre finalizarea comenzii. Puteți alege să realizați colaje, să adaugați text, rame și tot vă puteți imagina sau tot ce nu vă puteți imagina.

ph3

Ce am apreciat foarte mult, este modul lor de avertizare atunci când încarci o poză la o rezoluție nu tocmai bună pentru obiectul ales. Cei drept, am ales intenționat o poză la o rezoluție mică pentru a vedea dacă risc să mă trezesc cu un produs cu un imprimeu pixelat sau un imprimeu perfect.

ph4

În zona de editare aveți posibilitea de a alege culori pentru husă, modelul de husă, și chiar de a vedea cum va arată imaginea aleasă de voi pe viitoarea hăinuță a telefonului.

Înainte de a finaliza comanda, am avut grijă ca poza aleasă să treacă de toate verificările și dreptunghiul cu text roșu să fie verde și cu un text care să îmi ofere încredere în tot ce am ales.

Așadar, am plasat comanda și am așteptat. Cât? Hmm..un pic cam multicel. Comanda a fost plasată pe 3 octombrie, a ajuns la cei de la transport pe 7 octombrie și undeva pe 10 octombrie la mine. Ținând cont că livrarea a fost făcută tocmai de la Timișoara și site-ul te avertizează că o comandă durează până la 3 zile, timpul de așteptare a fost acceptabil și vina pentru delay aparține celor de la firma de transport care mi-au ținut vreo 2 zile comanda la ei în depozit.

Cum aflat asta? Cei de la PhotoFancy mi-au răspuns rapid la e-mail și mi-au oferit un număr de comandă și toate detaliile necesare pentru a urmări locul în care se află ea. Nu pot spune decât că sunt adevărați profeșioniști și știu să păstreze o relație foarte bună cu orice le este client sau posibil client. Apreciez mult firmele care răspund rapid la e-mailuri și îți pun la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie și te liniștesc atunci când crezi că mult dorita comandă nu va mai ajunge la tine.

Așadar, mai jos aveți husa mea!

10703665_847077251991769_1950876553094952984_n10712696_847077278658433_2002303554089631198_n

 

Mie îmi place foarte mult și vă recomand și vouă acest site. Puteți să vă jucați, să editați și la final să vă bucurați de opera voastră de artă.

 

 

4 Comments

 1. Bogdan

  iunie 26, 2016 at 10:01 pm

  Pai asta am si facut. Oricum, apreciez ca mi-ai publicat comentariul. Multumesc.

 2. Bogdan

  iunie 20, 2016 at 11:42 am

  Un magazin online dezastruos care se promoveaza prin reclama falsa, ca si articolul de pe blogul asta. Foloseste produse do foarte proasta calitate (cele mai ieftine chinezarii) la preturi de Germania. Am comandat la ei un termos personalizat care mirosea groaznic, curgea, picura lichidul iar poza in nicun caz nu era ca prezentarea de pe site. Daca vreti sa faceti un cadou frumos, evitati magazinul acesta pentru ca din o intentie buna o sa iasa o chinezarie ieftina (dar scumpa de altfel) si kitchoasa!!!

  1. Bianca Ionel

   iunie 20, 2016 at 11:03 pm

   Bogdan, îmi pare rău că ai trăit o experiență atât de urâtă cu cei de la PhotoFancy. Articolul scris de mine are ceva timp, din 2014, atunci ofereau doar huse personalizate, iar produsele oferite de ei chiar m-au impresionat altfel nu aș fi scris de bine. În prezent nu pot să confirm dacă și-au păstrat calitatea pentru că nu am mai comandat produsele de la ei. Poți apea la serviciul pentru protecția consumatorului și poți returna produsul dacă nu au trecut 30 de zile de la comandarea lui, iar banii îți vor fi restituiți.

 3. Ionut

  octombrie 16, 2014 at 7:42 pm

  Si eu am inceput de ceva vreme sa folosesc acest program si pozele mele ies superbe. Vi-l recomand si voua.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Blog Awards
Dă identitate afacerii tale!

După un semestru de marketing şi alt semestru de e-marketing, ambele făcute în facultate, şi luând în calcul poziţia mea...

Închide