Ajutoare cu Farmec

Nu mai e mult până la sărbătorile Pascale şi noi gospodinele am intrat într-o panică generală privind curăţenia. Bărbaţii din viaţa noastra nu pot înţelege grija noastră pentru curăţenie şi oricât ne-am chinui să le explicăm că ceea ce facem noi sâmbătă de sâmbătă nu este decât o mică parte comparativ cu adevărata curăţenie când vine vorba de Paşte sau Crăciun, ei nu vor înţelege.

„- În fiecară sâmbătă bat covoare, dai cu aspiratorul, stergi geamurile, praful, lustruieşti pardoseala şi tu îmi spui mie că nu e gata curăţenia pentru Paşte?
– Hmm, nu dragul meu, mai avem foarte multe de făcut!”

Al meu aşa îmi face, weekend de weekend, dar mă consider norocoasă pentru că mă ajută şi încă n-au început pretextele cu mersul cu băieţii în oraş şi sper să nu înceapă prea curând. Una peste alta, ritualul meu de curăţenie începe cu ceva ajutoare şi nu doar cu ajutorul meu principal, marele bombănitor şi comentator. După ce îl trimit pe al meu cu toate covoarele afară la bătut şi periat, eu în urmă îmi pun mănuşile, dau muzica tare şi încep acţiunea.

Ajutoarele mele de Farmec
Ajutoarele mele de Farmec

1.Pentru dormitor şi sufragerie, ajutorul meu este Nufăr Lemn-Parchet, păstrând praful la distanţă şi lăsând parchetul strălucitor, curat şi alunecos, numai bun de dansat pe el şi de făcut piruete. (! Atenţie, dacă nu sunteţi dansatori profesionişti, puteţi interacţiona cu solul şi uneori poate fi dureros);

Nufăr Lemn Parchet
Nufăr Lemn Parchet

2.Pentru hol, bucătărie, baie şi balcon, unde am doar gresie folosesc Nufăr Pardoseli, el curăţă rapid orice urmă de praf, noroi sau grăsime şi se usucă şi mai rapid

Nufăr pardoseli
Nufăr pardoseli

3.Când vine vorba de baie, treaba se complică, bacteriile aşteaptă să fie distruse iar ajutorul meu aici este Nufăr Baie, pentru a nu mă lupta prea mult cu urmele de calcar, rugină sau săpun;

Nufăr Baie
Nufăr Baie

4.Pentru WC, mereu o zonă cu probleme şi în general punem bărbatul se se ocupe de el, pentru că noi suntem sensibile, obişnuiesc să folosesc Nufăr Dezinfectant gel WC, pe care îl las să acţioneze 10-15 minute pentru a fi sigură că nimicesc orice bacterie. Dacă multe dintre voi credeţi că ochii mei sunt roşii, iar eu abia mai pot respira după atâtea soluţii folosite, ţin să vă precizez că mereu am grijă de căile respiratorii şi de gâtul meu. Cum în timpul liber mai cânt la diferite evenimente, fug de orice produs pentru curăţenie ce conţine clor. Aşadar, chiar dacă fredonaţi melodii sub duş sau în faţa unui public, eu vă recomand cu încredere gama Nufăr de la Farmec, pentru că vă fereşte de orice suferinţă după curăţenie.

Nufăr Dezinfectant Gel WC
Nufăr Dezinfectant Gel WC

5.Dacă vă confruntaţi cu o chiuvetă înfundată fie e la bucătărie sau la baie, vă recomand un alt ajutor de nădejde, Nufăr desfundat ţevi şi chiuvete. El vă scapă de orice grijă în 10 minute şi de orice miros neplăcut;

Nufăr desfundat tevi şi chiuvete
Nufăr desfundat tevi şi chiuvete

6.Am ajus şi la bucătărie, unde avem două probleme, aragazul şi grăsimea. Cum orice problemă are şi o soluţie, Triumf Degresant Forte Universal, vine în forţă şi elimină orice urmă de grăsime din bucătărie şi lasă în urmă un miros plăcut de lămâie.

Triumf Degresant Forte Universal
Triumf Degresant Forte Universal

Cât al meu bate covoarele şi le împrospătează cu Nufăr Covoare şi Tapiţerii, eu alerg ca o furnicuţă prin toată casă şi o fac lună cu ajutoarele mele fermecate. La urmă, am grijă şi de oglindă, să strălucească şi de geamuri cu Nufăr Verde Geamuri şi curăţenia e cam gata. Aprare şi bărbatul cu toate covoarele lună, avem grijă să-l avertizăm să nu intre încălţat, eventual îl punem să se descalţe de papuci la uşă şi apoi îl lăsăm să intre în casă, aşezăm covoarele, mai stergem praful pe unde s-a mai făcut şi suntem gata să ne întoarcem în bucătărie şi să începem pregătirea bucatelor alese pentru Paşte.

Personal, când vine vorba de curăţenie, o fac mereu cu drag şi am grijă şi de sănătatea mea, folosind produse care să nu îmi afecteze respiraţia, gâtul sau nasul. Sunt o sensibilă, o sensibilă cu farmec şi o triumfătoare în orice provocare ce ţine de curăţenia casei.


Acest articol participă la probla 9, din cadrul Spring SuperBlog 2015.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: