Alege Bayo, alege să faci sport cu stil!

Se spune că haina nu-l face pe om, dar toţi dezvoltăm un cult al ţinutelor şi fiecare se impune prin stilul lui propriu pe stradă, la restaurant, în parc, în club, dar nu şi la sala de fitness.
Am observat un trend general de a veni la sală îmbrăcat neadecvat, cel mai mult în rândul fetelor. Trebuie să o spun, dar băieţii ne dau lecţii la sală şi nu de cum se execută corect un exerciţiu la aparat, ci de ţinute adecvate pentru fitness.

E normal să venim îmbrăcaţi comod la sală, dar nu în orice tricou şi orice pereche de pantaloni. Articolele sportive au fost create tocmai pentru a sprijini organismul nostru şi pentru a ne face să ne simţim confortabil şi la sală. În timpul excerciţiilor fizice, corpul nostru trece prin numeroase schimbări de temperatură şi are nevoie de un material care să absoarbă toată transpiraţia şi să permită pielii să respire.
Pe lângă toate acestea, consider că e important să arătăm bine şi la sală şi să purtăm o ţinută care să ne binedispună.
Am descoperit recent siteul Bayo.ro, care oferă o gamă largă de haine de sport şi nu doar atât. Produsele lor au fost create din pasiune pentru mişcare şi artă, iar acest lucru se reflectă cel mai bine în toate articolele de pe site.

M-am decis să vă propun un model de ţinută pentru sală, pentru toate pasionatele de fitness.

Tricou Bayo

Tricoul pentru fitness Respiro mi-a atras atenţia, pentru ca are o proprietate specială de uscare rapidă şi clar ne va menţine pielea uscată chiar şi la cele mai intensive antrenamente.

Bustiera Bayo fitness

Bustiera fitness Pineapple Bra, o recomand mai ales celor care au un piept mai generos, fiind un ansamblu de două bustire pentru un suport extra.

Colanţi Bayo fitness

Colanţi pentru fitness Xtraining realizaţi într-o combinaţie jucăuşă de culori, sunt confecţionaţi din poliester şi elastan, două materiale care permit pielii să respire.

Eu personal, aş merge aşa îmbrăcată la sală pentru confort şi apoi pentru că o astfel de ţinută te binedispune şi consider că te ajută să te simţi bine în pielea ta şi să execuţi cu drag toate excerciţiile fie ele lejere sau cardio.

Mai ales acum, după sărbătorile de Paşte, ar fi bine ca orice femeie să-şi facă un abonament la sală şi să-şi achiziţioneze o ţinută de fitness marca Bayo şi să profite de ofertele lunii aprilie şi nu numai.

Bayo.ro îţi oferă un voucher de 50 RON cadou pentru orice comanda de 250 RON.

Dacă eşti pentru prima dată cumpărător pe site-ul lor, primeşti o reducere de 10 % dacă foloseşti codul Promo101.

Pe lângă toate acestea, în luna aprilie mai beneficiezi de o reducere de 20% pentru orice cadou, daca foloseşti codul aprilie. Şi promoţiile nu se opresc aici, pentru că Bayo are reduceri de până la 60% la toate produsele selecţionate.  Ce ţi-ai putea dori mai mult?

Îţi spun eu! Bayo.ro nu e doar un site, e o comunitate care pune valoare şi culoare pe tot ce înseamnă spor, de la balet până la fitness. Tot pe site am găsit un link, către blogul lor plin de articole interesante pentru toţi pasionaţii de dans, sport, balet şi nu doar atât. Sunt o echipă tânăra, plină de energie care vor să facă din mişcare o rutină pentru oricine, pentru că sportul, indiferent de forma lui (balet, street dance, fitness) este o sursă de sănătate.

Mai ales, dacă eşti studentă, tânără angajată sau mamă, sportul nu ar trebui să lipsească din viaţa, iar acest lucru trebuie aplicat şi pe cei mici, pentru a deveni un reflex. Orice fetiţă ar trebui să fie dată la balet pentru a învăţa din gingăşia şi eleganţa acestui dans, ce mai târziu se va regăsi în gesturile ei de femeie. Bineînţeles, pe Bayo.ro găseşti o gamă largă de articole destinate micilor balerine. Rochiţe superbe care pun în valoare graţia şi feminitatea celor care pot păşi asemena unor lebede pe şcenă, pot trăi prin dans şi pot  transmite emoţia mai departe publicului.

Alege Bayo, alege să faci sport cu stil, să te eliberezi de orice energie negativă, de stres, de kilogramele în plus sau pur simplu pentru tine, pentru organismul şi mintea ta. Sportul trebuie să fie o plăcere, nu un chin şi pentru asta ai nevoie şi de o ţinută care să te facă să te simţi bine, plin de energie şi culoare.

  1. Tradiţii româneşti dedicate bloggerilor | Bianca Ionel - Acorduri din suflet

    februarie 17, 2015 at 9:29 am

    […] ce mi-a adus locul 7 în clasamentul final. Îmi amintesc cu drag de articolele scrise pentru Bayo (8,5 şi locul 5 în clasament şi un premiu drăguţ costând în articole sportive) sau pentru Spy-Shop (9, 28, locul 4 în clasament şi un premiu foarte intersant, un dispozitiv de […]

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: