- Alexandra Ușurelu – muzică, suflet, emoție -

Ziua de 14 februarie 2017 a adus-o pe Alexandra Ușurelu la Iași, într-un concert cu Muse Orchestra, unic și impresionat. Alexandra este un artist ce inspiră și te liniștește prin muzica sa.

Timp de 90 de minute, artista a fost o reală „casă” pentru aproape 500 de spectatori ieșeni. Toate cântecele interpretate în concert au fost orchestrate simfonic de către Bobby Stoica.

alexandra usurelu iasi concert public
Concert Alexandra Ușurelu Iași
Foto: Ionut Tabarcea

Îmbrăcată în simplitate și emoție, fiecare melodie, atât de pe vechiul album, cât și de pe cel nou, a rezonat în sufletele ascultătorilor. Ținutele membrilor orchestrei de cameră în nunațe de alb, povestea vizuală din spatele fiecărei piese, cuvintele pline de emoție ale Alexandrei Ușurelu în micile intervenții dintre piese au creat o apropiere artist-public foarte rar întâlnită.

concert alexandra usurelu iasi
Concert Alexandra Ușurelu Iași
Foto: Ionut Tabarcea

La finalul concertului am avut ocazia să stau câteva clipe de vorbă cu Alexandra și să îi iau un mic interviu. A fost primul meu interviu cu un artist.

Ora târzie, lumina slabă și zgomotele de fundal au sabotat un pic interviul, dar am reușit să aflu de la Alexandra Ușurelu câteva lucruri ce ar putea să inspire și să schimbe ceva în fiecare dintre noi. Cuvintele mele în astfel de momente sunt de prisos, așa că, vă invit să urmăriți interviul.

Interviu Alexandra Ușurelu

Pentru mine a fost o onoare și o mare bucurie să pot vorbi cu Alexandra. Am fost impresionată de toată deschiderea ei și de faptul că a trecut peste oboseala acumulată și a ales să îmi ofere câteva minute din timpul său. Puțini artiști fac acest lucru.

Interviul a venit și cu o lecție pentru mine, legată de emoții. Am înțeles că ele sunt un dar și nu am nevoie să scap de ele, ci să le ofer.

Citește și >>  GfK Research Lab, primul pas spre o carieră în cercetarea de piață

Dacă vrei să te bucuri și tu de muzica oferită de Alexandra o poți face pe 1 martie la Cluj-Napoca, pe 11 martie la Timișoara sau pe 6 aprilie la Constanța.

 

Post Views: 690
Vrei să fii mereu informat? Abonează-te la newsletter!

Adauga adresa ta de email

Bianca Ionel

Programator pasionat de muzica și scris. O combinatie de extreme. O visatoare și o iubitoare de lucruri mărunte.

4 thoughts on “Alexandra Ușurelu – muzică, suflet, emoție

  1. Pana la tine nu am auzit de Alexandra, insa imi place foarte mult initiativa concertului. Stiu cata munca este in spatele unui astfel de spectacol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Evenimente, Interviuri
Cum sa scrii corect pe blog
Cum să scrii corect pe blog?

Pe 2 februarie 2017 am participat la un workshop dedicat bloggerilor ieșeni despre „Cum să scrii corect pe blog” ținut...

Închide