Alexandra Ușurelu – muzică, suflet, emoție

Ziua de 14 februarie 2017 a adus-o pe Alexandra Ușurelu la Iași, într-un concert cu Muse Orchestra, unic și impresionat. Alexandra este un artist ce inspiră și te liniștește prin muzica sa.

Timp de 90 de minute, artista a fost o reală „casă” pentru aproape 500 de spectatori ieșeni. Toate cântecele interpretate în concert au fost orchestrate simfonic de către Bobby Stoica.

alexandra usurelu iasi concert public
Concert Alexandra Ușurelu Iași
Foto: Ionut Tabarcea

Îmbrăcată în simplitate și emoție, fiecare melodie, atât de pe vechiul album, cât și de pe cel nou, a rezonat în sufletele ascultătorilor. Ținutele membrilor orchestrei de cameră în nunațe de alb, povestea vizuală din spatele fiecărei piese, cuvintele pline de emoție ale Alexandrei Ușurelu în micile intervenții dintre piese au creat o apropiere artist-public foarte rar întâlnită.

concert alexandra usurelu iasi
Concert Alexandra Ușurelu Iași
Foto: Ionut Tabarcea

La finalul concertului am avut ocazia să stau câteva clipe de vorbă cu Alexandra și să îi iau un mic interviu. A fost primul meu interviu cu un artist.

Ora târzie, lumina slabă și zgomotele de fundal au sabotat un pic interviul, dar am reușit să aflu de la Alexandra Ușurelu câteva lucruri ce ar putea să inspire și să schimbe ceva în fiecare dintre noi. Cuvintele mele în astfel de momente sunt de prisos, așa că, vă invit să urmăriți interviul.

Interviu Alexandra Ușurelu

Pentru mine a fost o onoare și o mare bucurie să pot vorbi cu Alexandra. Am fost impresionată de toată deschiderea ei și de faptul că a trecut peste oboseala acumulată și a ales să îmi ofere câteva minute din timpul său. Puțini artiști fac acest lucru.

Interviul a venit și cu o lecție pentru mine, legată de emoții. Am înțeles că ele sunt un dar și nu am nevoie să scap de ele, ci să le ofer.

Dacă vrei să te bucuri și tu de muzica oferită de Alexandra o poți face pe 1 martie la Cluj-Napoca, pe 11 martie la Timișoara sau pe 6 aprilie la Constanța.

 

4 Comments

 1. Secretele frumusetii

  februarie 19, 2017 at 1:24 pm

  Pana la tine nu am auzit de Alexandra, insa imi place foarte mult initiativa concertului. Stiu cata munca este in spatele unui astfel de spectacol.

 2. ella

  februarie 19, 2017 at 9:22 am

  Spre rusinea mea, nu stiu cine este Alexandra, e prima oara cand aud de dea.

 3. Claudia`s Choice

  februarie 19, 2017 at 12:37 am

  Cred ca a fost foarte relaxant concertul!

 4. Georgiana Sabina

  februarie 18, 2017 at 11:59 pm

  Super articol, nu auzisem de Alexandra, o sa intru acum sa vad si clipul.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Interviuri
logo sustin cititul
SusţinCititul – invitaţie la schimbare (interviu)

Printre numeroasele reclame şi pagini fără sens de pe Facebook, am descoperit săptămâna trecută o pagină ce m-a surprins, nu...

Închide