Au fost 12 zile de liniște

Au fost 12 zile de liniște

… au fost 12 zile în care am ales să filtrez încă o dată tot ceea ce simt și tot ceea ce vreau să scriu, au fost 12 zile în care toate gândurile mele au rămas în draft pentru că nu am simțit că e timpul lor pentru a fi publicate.

Nu e prima oară când aleg să mă arunc în liniște, nu e cu siguranță nici ultima pentru că dincolo de zbuciumul cotidian, dincolo de toate evenimentele din viața mea, îmi place să mă retrag în colțul meu și să îmi ascult gândurile.

Unii îmi pot spune că e o formă de meditație, alții că e un mod de rugăciune, sincer, nu vreau să definesc acțiunea mea, nu vreau să îi dau alt sens decât acela al liniștii, în adevărata ei profunzime și valoare.

Sunt mulți oameni din jurul meu cărora le-am spus măcar o dată „Vreau liniște!„, tare și răspicat, și știu că niciodată nu m-au înțeles când au auzit acest lucru de la mine. Poate s-au gândit că vreau liniște de la ei, poate s-au gândit că îmi doresc să tacă, deși eu vorbesc cel mai mult, poate s-au gândit că am luat-o razna 🙂

Pentru dorința mea de liniște nu voi da niciodată explicații și nici nu mă voi scuza, pentru că nu e un moft, nu e o idee aruncată, nu e ceva trecător. E o stare, e o acțiune, e o dorință, e ceva care mă definește.

Dar tu ești mereu agitată și stresată, o să-mi reproseze câțiva dintre cei apropiați…da sunt și tocmai din acest motiv nu vreau să definesc liniștea mea, pentru că nu o va înțelege nimeni.

Liniștea mea e egoistă, indiferentă și nepăsătoare și s-a văzut acest lucru aici, au simțit-o cei din jurul meu pentru că am lăsat să treacă zile, am lăsat să treacă 8 martie fără să fac prea multe. Nu am simțit să fac ceva, și singurul lucru ca l-am făcut a fost să copii mesajul de anul trecut și să-l postez și anul acesta pe Facebook. Urât, nu? Am preferat să fie așa decât să scriu ceva sec…

Cam atât despre cele 12 zile de liniște…

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
13 lucruri care mi-au schimbat luna februarie bianca ionel
13 lucruri care mi-au schimbat luna februarie 2016

La finalul lunii ianuarie mi-am propus să găsesc o soluție încât să elimin oboseala din viața mea, nu știu dacă...

Închide