Bianca Ionel

bianca ionel blog web developer magento iasi

Bianca Roxana Nistor (Ionel)

 • 26 ani,
 • căsătorită din 14.05.2016
 • Iași,
 • Absolventă a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor – Informatică Economică și Sisteme Informaționale pentru Afaceri,
 • programator din 2010,
 • blogger din 2012,
 • speaker CodeCamp 2015, ediția de toamană,
 • scriu și pe Review by Bianca Ionel și Bianca Ionel – Professional Blog,
 • proiectul meu de suflet de pe acest blog este Ziua de Luni,
 • blogger oficial la Noaptea Alba a Creatorilor și Designerilor de Produs 2016
  Acorduri din Suflet - Bianca Ionel - Blogger Oficial Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de Produs 2016

Motto: “I would love to change the world, but they won’t give me the source code!

 

De ce am ales programare?

 

Pentru că programarea face parte din viața mea, fac asta cu pasiune și din plăcere. Ea m-a transformat într-o persoană mai ordonată, mai realistă și aș putea spune că tot ce se întâmplă în viața mea este un frumos algoritm, uneori cu erori, alteori cu buguri, dar la fiecare final de zi rulat cu succes.

Am mai ales programarea și pentru că îmi oferă libertatea de a lucra de oriunde și îmi pot crea propriul meu program. Totuși, programarea e o meserie care te și izolează, din acest motiv am ales să lucrez într-o companie, pentru că avem nevoie și de oameni în jurul nostru ca ne inspiră, ne motivează și indirect ne ajută să devenim mai buni.

Uneori cred că programarea m-a ales pe mine, dar despre drumul meu spre programare te invit să citești mai multe aici sau aici.

Ce fac zi de zi?

 

Mențin un echilibru între profesional și personal, între pasiunea pentru programare, scris și muzică. Nu trece zi fără să scriu un rând de cod, fără scriu câteva rânduri din suflet pe un blog, într-un jurnal, sau într-un caiet cu poezii și nu trece zi fără să cânt, pentru că una din cele mai mari pasiuni ale mele este muzica.

Te invit și pe tine să asculți o parte din momentele mele muzicale de aici în timp ce te bucuri de articolele despre dezvoltare personală, lifestyle, timp liber, IT și guest posturile de pe acest blog.

Păstrez relațiile cu cei apropiați mie, și în același timp ofer o parte din timpul meu și altor persoane ce aleg să apară în viața mea și le dau și șansa de a rămane alături de mine.

De ce am creat acest blog?

 

Pentru că mereu mi-a plăcut să împart cu cei din jurul meu gândurile și trăirile mele.

Pentru că am convingerea că măcar o persoană din zece va găsi pe acest blog un gând sau o idee care să o motiveze să devină mai bună sau să schimbe ceva.

Pentru că îmi place să cred că o idee citită azi aici și aparent banală te va ajuta peste o perioadă de timp să iei o decizie mai bună sau să acționezi diferit de modul tău obișnuit.

 

De ce să te alături celor care urmăresc acest blog?

 

Pentru că aici găsești articole din diverse domenii, articole sincere, trecute prin prisma mea personală. Articole ce uneori par o adevărată radiografie a sufletului meu, articole în care am fost slabă, articole în care am învățat să iert, să zâmbesc, să sper.

Aici vei găsi un puzzle al vieții mele, aici poți învăța din greșelile mele sau din sfaturile mele.

Aici este locul în care să îți publici un articol, fie sub anonimat, fie sub numele tău.

Aici este locul în care nimeni nu te judecă.

Aici este locul în care poți să îți dai jos toate măștile tale și să fii TU.

Aici este locul în care cel mai mare defect alt tău se poate transforma în cel mai mare atu.

Aici este locul în care poți să speri, poți să visezi și poți să începi să crezi mai mult în tine.

Cum te pot ajuta?

 

Pot să-ți ofer suportul necesar când vine vorba de programare, dar în același timp poți apela la mine și ca la un prieten. Îmi poți împărtăși din gândurile tale și îți pot da o părere cât mai obiectivă asupra unui subiect care te frământă.

Poți apela cu încredere oricând la mine!

Ultimul update 24 octombrie 2016