Bilanț 2015

Așa cum v-am obișnuit din 2014, am ales să fac și acest an un bilanț al anului 2015. Înainte de a trage concluziile, am să încep cu zilele care au însemnat ceva pentru mine și pe care le consider amintiri frumoase, momente în care am învăț ceva sau momente în care am realizat ceva nou.

Luna ianuarie am început-o în forță și la propriu și la figurat.

5 ianuarie – primul articol despre meditație, pe care îl puteți citi aici;

13 ianuarie – mi-am plătit datoriile din 2013 cu un articol despre OpenCart;

14 ianuarie – am finalizat prima parte din Fluturi a Irinei Binder, carte care m-a dezămăgit, dar va urma o recenzie a iei în 2016;

23 ianuarie – am început să-mi schimb stilul de viață și să adopt unul mai sănătos, cu cel puțin o masă de legume sau fructe pe zi;

26 ianuarie – mi-am lansat site-ul www.biancaionel.com, site ce a suferit modificări cam tot anul 🙂

Am reușit să ajung la sală o dată pe săptămână, am vizionat 6 filme (The Equalizer, The Holiday, The Art of the Steal, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Pay It Forward, The Bucket List) care mi-au schimbat un pic din concepte și aș spune eu m-au marcat într-un mod pozitiv.

Gânduri din ianuarie 2015:

  • Topim timp, solidificăm dorinţe, vaporizăm durere, condensăm fericire, sublimăm vise neîmplinite şi desublimăm imposibilul.
  • Dacă fericirea ta depinde de acţiunile oamenilor din jurul tău, nu te întreba de ce eşti nefericit.
  • Dacă fericirea ta depinde de acţiunile oamenilor din jurul tău, nu te întreba de ce eşti nefericit.

Luna februarie

3 februarie – am scris un articol care se numără printre cele mai citite din acest an : Noi, ăștia singuri!

17 februarieCicatricea din sufletul nostru, încă un articol din categoria celor mai citite din acest an.

22 februarieCe ar trebui să știi înainte să critici… – un articol impulsiv, dar care a avut impactul dorit asupra unor persoane și la fel se numără printre cele mai citite articole ale anului 2015

23 februarieTu de ce fugi? încă un articol apreciat și citit pe acest blog

27 februarie – prima poezie din anul 2015 – Drum încrucișat

În luna februarie am citit mult, mi-am luat câteva cărți care mi le doream foarte mult, o parte încă aștepată să fie citite, alte așteaptă să fie recitite. Am scris mult și aș putea spune că articolele meu au început să capete o nouă formă, iar eu am început să mă simt diferit.

carti bianca ionel februarie bilant 2015

Luna martie mi-am petrecut-o pe dentis, pe drumuri și vă spun sincer că nu știu când a trecut.

8 martie a fost o zi frumoasă, părinții mei au venit in Iași și am mers împreună în diferite locuri.

bianca ionel si parintii

21 martie – primul meu video live pe Facebook

22 martie – o întâlnire drăguță cu o parte din membrii din Consiliul Director din LSE

25 martie – a doua poezie a anului 2015 – Tipare

27 martie – a treia poezie a anului 2015 – Pleacă

30 martie – prietenia nu cunoaște limite, deși ne despărțeau mulți kilometrii, ne-am făcut timp și am avut cea mai frumoasă după-amiază alături de Petronela.

bianca ionel skype

Luna aprilie a fost o lună a schimbărilor și o lună plină de muzică, de emoții, de oameni dragi alături 🙂

După înregistrarea live din martie, am prins curaj și am început să mai public înregistrări live pe Facebook după cum urmează:

6 aprilie

7 aprilie

8 aprilie – un gând : Cand incetezi sa iti mai cauti un loc potrivit in aceasta lume, te descoperi pe tine.

10 aprilie – mi-am schimbat locul de muncă 🙂

11 aprilie – am început o colaborare cu echipa de la Eleganța în Afaceri

bianca ionel eleganta in afaceri

22 aprilie

25 aprilie – o zi frumoasă sărbătorită alături de profa mea dragă de canto, Andra Botez, mai mult decât o profă, o prietenă și un om extraordinar.

bianca ionel zi de nastere

27 aprilie – au reușit și părinții mei să ajungă la Iași și am sărbătorit împreună cei 25 de anișori împliniți 🙂

bianca ionel aniversare

27 aprilie – am primit și diploma pentru participarea mea la Spring SuperBlog 2015

spring super blog 2015 bianca ionel

30 aprilie – am lansat blogul meu profesional www.biancaionel.com/blog

În luna mai m-am plimbat foarte mult, am mers la Gura Humorului, am vizitat toate mănăstirile și punctele turisitice din zonă, dar locul în care chiar am simțit ceva cu adevărat și m-a mișcat a fost de la Chilia lui Daniil Sihastru. Cuvintele unui călugăr m-au impresionat foarte mult și am să le împart și cu voi „Un singur gand bun poate schimba lumea!

10 mai

29 mai – am lansat blogul meu de reviewuri Review by Bianca Ionel

Luna mai s-a încheiat cu o mini-vacanță la mare, nu tocmai fericită pentru că mi s-au furat actele și geanta, dar totuși a fost un moment bun trecând peste gravitatea situației în care anumite gânduri și bănuieli mi-au fost confirmate și am putut să apreciez mai mult omul ce era lângă mine și am început să-l privesc diferit.

Luna iunie a fost la fel o lună plină, mai mult am fost pe drumuri pentru a-mi reface toate actele, dar și o lună a provocărilor profesionale.

4 iunie – primul meu design de stick usb tip card cu o parte din produsele comercializate de firma pentru care lucrez.

design bianca ionel web designer

Gândul lunii iunie sau mai bine zis frustrarea lunii iunie : „E plăcut să sărbătoreşti alături de cel drag x zile de când sunteţi împreună. E plăcut să faci oficială o relaţie şi să îţi mărturiseşti sentimentele faţă de cei dragi. Apreciez oamenii care fac asta, care te privesc în ochi şi îţi spun ceea ce simt. Apreciez oamenii care n-au nevoie de postări pe Facebook, de poze cu ei în diferite ipostaze pupăcioase şi alte emoticoane cu inimioare pentru a-şi solidifica relaţia de cuplu. Apreciez oamenii care au o relaţie pentru ei şi nu pentru Facebook, nu pentru foşti/foştele cu care încă mai sunt „prieteni” pe Facebook (să vadă că sunt fericit/ă – bonus o furculiţă), nu pentru acei prieteni comuni care n-au fost aşa norocoşi să-şi găsească jumătatea (încă o furculiţă şi pe aceştia). Conform Codului Bunelor Maniere sărutul în public este interzis şi se subînţelege că şi restul ipostazelor intime. Pentru ce să ne umplem wall-ul cu poze cu noi în diferite ipostaze intime şi pupăcioase când acele poze au fost făcute cu un singur scop: pentru Facebook ?! Pentru ce să afle toţi cei N+1 prieteni că voi doi vă pupaţi dimineaţa, la prânz şi seara ? Aveţi impresia că restul cuplurilor nu fac asta? Puteţi imortaliza momentele unice şi le puteţi păstra pentru voi doi atâta timp cât nu respectă o limită a decenţei. Pentru mine intimitatea exagerată expusă în online e falsă! Mulţumesc acelor prieteni care nu îşi expun „dragostea” în toate detaliile şi formele posibile pe aici şi păstrează o limită de decenţă chiar şi în online.

P.S. Data viitoare când mai postaţi poze cu voi înflăcăraţi în jocurile dragostei poate vă amintiţi că prin lista voastră de prieteni virtuali se află şi profesori/ foşti profesori. Sunt convinsă că vor fi mai mult decât „fericiţi” să vă admire aşa. Acelaşi sfat l-aş da şi pentru cei care aleg să îţi expună corpurile aproape dezbrăcate, pe aici, sau vocabularul un pic exagerat.

Luna iulie, la fel a trecut foarte repede, am studiat foarte mult pentru recitalul din august, am lucrat foarte mult și am invesit timp în mine pentru activitățile care le-am considerat necesare evoluției mele.

Luna august a început cu muzică.

1 august

2 august ziua mult așteptată a recitalului, o schimbare de stil, o schimbare a mea și un moment de maturizare muzicală pentru mine.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=XsdkUqPgVrA[/embedyt]

Pe 7 august am participat la Bătălia Cuplurilor alături de viitorul meu soț, Andrei. Au fost multe probe care ne-au pus în dificultate individual, dar am realizat că putem reuși oricând ca și cuplu. Deși nu am obținut punctajul maxim la toate probele, acea experiență mi-a confirmat faptul că suntem un cuplu puternic, și putem crea ceva frumos din toate ideile diferite care ne definesc. Tot atunci, am aflat că Andrei e talentat la desen, drept urmare, m-am ales și cu un portret drăguț realizat într-un minut!

bianca ionel batalia cuplurilor

Pe 14 august am plecat într-o mini vancață la Târgul Ocna, am scris și un review despre locația în care am fost cazați, pe care îl puteți citi aici.

4 septembrie – m-am înscris la SuperBlog 2015, despre participarea mea puteți citi în articolele Bilanț SuperBlog 2015 și Bilanț SuperBlog 2015 (partea a II-a).

14 septembrie a fost ziua în care am zis „Da”, primul din seria celor 3 🙂

29 septembrie – un nou moment muzical live, de această dată am decis să mă acompaniez și cu pianul.

Luna octombrie aș putea spune că a fost doar despre CodeCamp, m-am pregătit pentru tot ceea ce urma să fie într-o singură zi în noiembrie. Și aproape fără să simt m-am trezit în luna noiembrie, o lună plină, aș putea spune.

5 noiembrie – am lansat o nouă versiune a site-ului www.biancaionel.com

7 noiembrie – ziua în care am fost pentru prima oară speaker la CodeCamp, despre această participare puteți citi mai multe aici.

17 noiembrie – ziua în care am devenit proprietara unui frumos apartament 🙂

30 noiembrie – am participat la o conferință a spekerilor sub marca Andy Szekely, o conferință care mi-a confirmat multe gânduri și mi-a oferit multe idei bune ce am început să le aplic în activitățile mele.

Și am ajuns și în luna decembrie, o lună la fel de plină ca tot anul ce se apropia de final.

8 decembrie – ziua în care am cules munca de aproximativ 2 luni din cadrul competiției SuperBlog 2015, muncă ce mi-a adus frumosul și norocosul loc 13 🙂

17 decembrie – ziua în care mi-am văzut materializat un alt design, de vreo 2 metri înălțime și 1 metru lățime.

bianca ionel web designer iasi

22 decembrie am filmat un moment live dedicat Crăciunului pe care îl puteți asculta mai jos.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=VcfiLMQRSHU[/embedyt]

28 decembrie – ziua în care m-am mutat la casa mea, urmată de câteva zile pline, cu febre musculare și pete de var, dar frumoase pentru că totul a fost făcut cu drag 🙂

Tot pe 28 decembrie am rezervat localul și formația pentru nunta din 2016, cred că a fost și primul plan pentru anul în care tocmai am pășit.

Anul 2015 l-am încheiat în casă nouă, acesta este de altfel prima postare pe acest blog scrisă din casă nouă. Sunt fericită, împlinită pe toate planurile, iar pentru 2016 încă nu mi-am făcut o listă cu planuri, dar în momentul în care o voi face o voi împărtăși cu voi. Ce știu deja este că va fi un an plin de provocări, emoții și muncă. Multe proiecte pe plan profesional, multe provocări și la fel de multe proiecte personale inclusiv o nuntă.

Cam acesta ar fi bilanțului anului 2015, în mare, am bifat doar câteva date importante, dar în încheiere voi face un rezumat al acestui an atât pe plan profesional, cât și personal.

Pe plan profesional, ca și programator, în 2015 am dezvoltat 7 site-uri în Magento, 5 în Prestashop, 11 în WordPress și am făcut afișe, broșuri, cărți de vizită și design pentru card-uri USB, o parte împărtășite cu voi în acest articol. Am fost speaker în cadrul CodeCamp și m-am alăturat comunității de programatori din Iași.

Ca și blogger am scris 109 articole pe Acorduri din Suflet, 12 articole pe Review by Bianca Ionel și 16 pe blogul profesional. Am ocupat locul 13 în cadrul SuperBlog 2015.

Pe plan muzical, am avut un recital frumos în august, am făcut  înregistrări live și mi-am schimbat stilul abordat până acum și spre final de an am devenit solista unei formații care sper că va prinde contur în 2016. Am făcut și o înregistrare în studio, sper ca în 2016 să o puteți asculta și voi.

Pe plan personal au fost multe, n-aș putea rezuma în câteva cuvinte totul, dar mă bucur că am putut să mă bucur de mini-vacanțe prin țară, mă bucur că am putut să citesc nu suficient de mult sau mai bine spus nu cât mi-aș fi dorit și nu în ultimul rând mă bucur pentru apartamentul achiziționat și pentru primul „DA” din seria celor 3.

Acesta fiind spune, vă urez un 2016 cât mai frumos și plin de realizări și vă invit să împărtășiți cu mine realizările voastre din 2015 dar și planurile voastre pentru 2016.

P.S. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături într-un fel sau altul în 2015.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
craciun fericit bianca ionel
Astăzi vă colind, timid, sincer, cu drag și din suflet…

Astăzi vă colind, timid, sincer, cu drag și din suflet... Maine e Ajunul Crăciunului, si sunt mai mult decât sigură...

Închide