Cum ar fi să fii bucătar după ureche pe 26 mai la Iași?

Vă amintiți că săptămâna trecută am experimentat o supă cremă de dovlecel? Ei bine, în spatele experimentului se afla un mic antrenament pentru ziua de 26 mai. Ce se întâmplă atunci? Echipa Lidl vine cu o nouă provocare către toți pasionații de gătit și aduce Caravana „Bucătar după Ureche” la Iași.

Caravana „Bucătar după Ureche” vine cu un show interactiv în care atât participanți din public, dar și invitați speciali vor găti alături de Chef Florin Dumitrescu, separați de un paravan, doar la indicațiile lui Andrei Aradits. Pentru prima dată într-o bucătărie, nu gustul, ci auzul va fi ingredientul-cheie pentru un preparat delicios.

Dacă acest concept vă este străin, am să vă spun că puteți urmări online 3 episoade de gătit după ureche la care au participat Micutzu, fetele de la Like One și Sophia the Robot. Unde? Pe site-ul Lidl!

Așadar, oricine poate găti o rețetă aparent sofisticată semnată de un Chef, dacă aceasta este tradusă simplu prin indicații verbale. Și când spun oricine, nu glumesc și am să vă dezvălui că atât eu, cât și Andreea Ignat am acceptat provocarea de a găti după ureche pe 26 mai. De aceea, vă invit pe toți să ne fiți alături sâmbătă, începând cu ora 13:00, pe pietonalul Ștefan cel Mare, zona Mitropolie-Primărie, să ne încurajați și de ce nu să gustați din preparatele noastre.

Am gătit după rețetele lui Chef Florin Dumitrescu, din cartea sa, dar niciodată alături de el.  Am avut o tentativă de gătit anul trecut în mai, tot în cadrul caravanei LIDL #BucatarDinPlacere, dar vremea nu a ținut cu noi și gătitul nostru s-a încheiat cu o ploaie ce ne-a udat până la piele. N-am răcit, dar am avut ce povesti apropiaților și cu siguranță și nepoților.

Anul acesta sper ca toate tacâmurile din bucătăria Lidl să se alinieze pentru a face spectacol în bucătărie la Iași.

Pe cei de la Lild îi știți deja că sunt maeștrii în a aduce distracția în bucătărie, așa că acest eveniment nu trebuie să-l ratați, mai ales că puteți găti alături de Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits.

Vă aștept cu drag la Caravana „Bucătar după Ureche” în zona pietonală din fața Mitropoliei Iașilor, în cadrul evenimentului Forza Zu. Nu uitați că puteți fi chiar voi unul dintre norocoșii din public ce va fi bucătar după ureche.

12 Comments

 1. Rokolla

  mai 28, 2018 at 2:19 am

  Am vazut poze la tine pe Insta si ma bucur c-ai participat. Pare a fi o experienta interesanta

 2. Catalina Coman

  mai 27, 2018 at 1:46 pm

  Ce eveniment fain! Abia astept sa ne povestești cum a fost.

 3. Cristina Barbieru

  mai 26, 2018 at 10:22 pm

  Ce fain suna! Un eveniment tare interesant.

 4. Raluca Brezniceanu

  mai 26, 2018 at 8:30 pm

  Sa-i intrebi daca ajung si pe la Craiova, eu chiar sunt un bucatar care gateste dupa ureche, dar ai mei zic ca am ureche gastronomica :))

 5. Mihaela Curea

  mai 26, 2018 at 5:28 pm

  Cum sunt pasionată de gătit, mi-ar plăcea să particip la un astfel de eveniment.

 6. Gabriela Bratu

  mai 26, 2018 at 7:23 am

  Ce misto! Evenimentul asta chiar merita văzut! Îți doresc succes si sa ai un auz fin!

 7. Albu Steluta Georgiana

  mai 26, 2018 at 12:57 am

  Ce frumos! Ce pacat ca esti asa departe de mine!

 8. Lamiita Petre

  mai 25, 2018 at 12:02 pm

  Iti doresc mult succes, poate te vad in viitot la Chefi la cutite, chiar in echipa lui Chef Dumitrecu.

 9. Barascu Violeta Ramona

  mai 25, 2018 at 10:00 am

  Iti doresc succes draga mea, cu siguranta un asemenea eveniment va fi memorabil, plin de bucurie si mai ales preparate delicioase!

  1. Bianca Ionel

   mai 25, 2018 at 12:23 pm

   Multumesc mult! Te imbratisez.

 10. Mihaela

  mai 25, 2018 at 8:09 am

  Eu si gatitul nu ne intelegem prea bine dar ma uit cu drag la emisunea Chefi la cutite si daca vrei sa gatesti iti doresc mult succes!

  1. Bianca Ionel

   mai 25, 2018 at 12:25 pm

   Da, Mihaela, voi gati dupa ureche si cu multa pasiune. Nu pot spune ca eu si gatitul avem o relatie buna, dar imi place sa testez lucruri noi in bucatarie. De aici pana la Chefi la Cutite e drum lung. Lasam profesionistii sa mearga acolo, eu aleg sa fiu doar #BucatarDupaUreche 🙂

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Evenimente, Viata de blogger
Innovation Labs 2018 Iasi Demo Day
Innovation Labs Iași 2018 – de la vis la succes în 4 luni

Am terminat Informatică Economică și ca fiecare student al acestei specializări mi-am dorit cel puțin o dată să fac o...

Închide