Cadouri altfel pentru momente unice

Treptat vine perioada sărbatorilor când toţi suntem cuprinşi de febra cumpărturilor şi cadourilor pentru cei dragi şi ca de fiecare dată ne dorim să-i surprindem într-un mod cât mai plăcut.
Cum totul se cam demodează în jurul nostru şi ceea ce găsim prin magazine începe să devină prea comun şi ne face să ne dorim să dăruim cadouri altfel.

Ce avem la dispoziţie? O serie de cadouri handmade, care sunt draguţe, orginale, dar nu le putem încadra în categoria cadouri pentru barbati şi nu le putem oferi prietenelor noastre de fiecare dată. Cum sunt o împătimită a shoppingului online, am descoperit un boutique online unde gaseşti întotdeauna daruri deosebite, altele decat obiectele banale pe care le vezi pretutindeni şi pe care oamenii şi le ofera unii altora atunci când sunt în pană de inspiraţie. Echipa Cadouri Altfel are pentru tine o selecţie de cadouri pentru toate momentele şi oamenii dragi din viaţa ta: daruri practice, elegante, simpatice sau haioase, pe care le poţi gasi rapid, fără prea multă bătaie de cap. Ce mi-a plăcut la acest site, este cu nu au produse multe, să fii ameţit şi să nu ştii ce să alegi, ci au produse unul şi unul, cadouri în ediţie limitată şi preţuri care pot fi accesibile pentru orice buzunar.

logo

Cu speranţa că mama nu va citi acesta postare, am să vă divulg ce am decis să îi cumpăr de ziua ei, care va fi în octombrie. În categoria cadouri pentru femei, am găsit un ceainic cu infuzor si capac, realizat din portelan chinezesc, pictat manual cu motive inspirate din arta asiatică. Mama e o iubitoare de ceai şi în fiecare seară ştiu că pregăteşte unul pentru ea şi tata. Când eram şi eu acasă, seara în jurul orei 21:00 era momentul în care toată familia savura un ceai aromat. Ştiu că ceainicul nu va completa lipsa mea, dar măcar îi va aminti mamei de mine.

Ceainic din portelan cu infuzor 02-500x500Evident că nu mă pot abţine să nu mă răsfăţ şi pe mine şi am găsit la promoţii un suport de lumânare în formă de far, ca să-mi amintească acum că vine frigul de căldura şi liniştea de la mare. Mi-a plăcut că e potrivit pentru lumânările tip pastilă, lumânări pe care eu le prefer, pentru că sunt mici şi pot cumpăra când vreau altele cu altă aromă. Recunosc, mă plictisesc repede de o anumită aromă şi mereu vreau alta, mereu sunt în mişcare şi schimbare.

Suport lumanare far 20-500x500

Dacă tot sunt la ales cadouri, am găsit unul care ar fi potrivit şi pentru prietenul meu, o rama foto cu clepsidră. Mă gândesc să imprim o poză cu amândoi şi nu doar cu mine, aş fi prea egoistă şi cred că ar da bine să ţină această ramă la birou, să îi mai vină cheful de muncă când se uită la poză şi să se relaxeze când priveşte nisipul care se scurge în clepsidră. Mi-a plăcut lemnul, care duce spre mahon şi are şi decoraţiuni vintage.

Rama foto cu clepsidra 01-500x500

Cred că e genul de cadou care ar merge şi pentru o prietenă sau pentru orice iubitor de cadouri vintage. Cred că pe site găseşti cu uşurinţă orice tip de cadou, am văzut suporturi pentru serveţele şi la promoţie  un set cravată cu butoni.

De asemenea mi-a rămas sufletul la  un superb set de căni pentru cafea, care mi l-aş dori pentru mine. Dragă Moş Crăciun, dacă citeşti postarea mea, te rog să îmi iei acest set de cafea, pentru că ştii că sunt o fată cuminte şi o mare iubitoare de cafea şi căni de porţelan.

Set cesti de cafea 01-500x500După cum puteţi observa m-a luat uşor valul cumpărăturilor, avantajul sau dezavantajul, e că nu mă poate opri nimeni, motiv pentru care îmi place să fac shopping online. Vă invit să îmi spuneţi ce vă place vouă de pe acest site, ce doriţi să cumpăraţi şi pentru cine, poate mă inspir şi eu din alegerile voastre.  Spor la shopping de cadouri online altfel!

 

3 Comments

 1. Povesti cu cadouri. Altfel | Cadouri Altfel

  octombrie 24, 2014 at 5:03 pm

  […] Le vizitam pe Ralucica, Adriana Florina Stancu, Giulieta, Lorellei, Daniela Florentina si pe Bianca Ionel. Vedeti ce de-a lume buna cunoastem? Ne punem la curent cu ultimele Reviews by Saru Ioana si […]

 2. Aghinitei Maria

  octombrie 6, 2014 at 9:09 am

  Cadouri minunate

 3. blogcadourialtfel

  septembrie 24, 2014 at 9:30 am

  Cadouri altfel – cadouri pentru toata lumea 🙂

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Blog Awards
BidBond – broker de asigurare pentru tine

Eşti societăte de construcţii, proiectare, consultanţă sau furnizor de echipante, utilaje, etc ? Ai nevoie de asigurări care să includă:...

Închide