Căni festive cadou de la Yves Rocher

Am primit săptămâna trecută un newsletter în care eram anunțată că la orice comandă primesc 2 căni festive cadou de la Yves Rocher. Newsletterul s-a potrivit cu nevoile mele, chiar intenționam să dau o comandă pentru a îmi refacere necesarul de produse și fiind mare iubitoare de căni, am zis că e sincronizarea perfectă.

cani festive cadou yves rocher bianca ionel review

Comanda a venit săptămâna aceasta și dezamăgirea mea a fost imensă. De ce? Imaginea de mai jos poate să vă explice ușor starea mea. Cănile festive cadou de la Yves Rocher nu sunt tocmai festive și nu seamănă cu cele din newsletter.

cani cadou yves rocher bianca ionel

Pe principiul calul de dar nu se caută la dinți, am zis că tac și nu spun nimic, dar nu pot. Eu mi-am luat-o și am zis că trebuie să scriu ca să nu pățească și alții ca mine.

Cănile trebuiau să fie de culoare violet, așa scrie în newsletter. Sincer, sunt un violet dacă fac o poză cu bliț, dar clar, nu violetul care îl prezintă ei în newsletter. De la un maron spre negru la violet e o diferență, cel puțin pentru mine. Înțelegeam să fie un violet mai spălăcit, mai închis, mai diferit, dar violet să fie, nu altă culoare fantastică.

E normal să editezi o poză în Photoshop ca să pară mai frumoasă, să sară în ochi, dar mi se pare strigător la cer să o editezi în așa fel încât să nu semene cu ceea ce trimiți la client. Sper să nu aplice această practică și în pozele cu oje și rujuri, pentru că ar fi dezastru total.

Nu e prima oară când cei de la Yves Rocher mă dezamăgesc, aș vrea să sper că e ultima oară, dar nu se știe niciodată. Până acum credeam că cei de la relații cu clienții sunt lipsiți de profesionalism, după cum am scris și în acest articol, dar observ că atitudinea e molipsitoare.

Sunt curioasă dacă a primit cineva cănile în culorile din newsletter și poate s-a terminat la mine stocul și m-am ales cu ce s-a găsit prin depozit, așa că vă invit să îmi scrieți, pentru că sunt foarte curioasă 🙂

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Sunt Femeie
efect batiste bianca ionel review
Review Batiste Șampon Uscat

În decembrie am primit de la BuzzStore spre testare șamponul uscat Batiste, unul pentru volum și unul cu aroma de...

Închide