Cărți de colorat pentru adulți – Millie Marotta | recenzie carte

În septembrie mi-am făcut o comandă serioasă de cărți, printre care mi-am luat și un pachet de 2 cărți de colorat pentru adulți – Millie Marotta. Pachetul conține două cărți, Tărâmul Viselor și Paradisul Tropical ce promit să ne elibereze de stres și să ne amintească de perioadă copilăriei.

carti bianca ionel review elefant.ro

Eu mi-am ales Tărâmul Viselor, iar soțului meu i-am lăsat Paradisul Tropical, măcar să colorăm în familie. Mi-am luat creioane colorate și mi-am petrecut aproximativ două ore încercând să colorez o parte dintr-o imagine.  Am fost puțin frustrată pentru că voiam să pun mai multe efecte pe desene, dar din păcate creioanele alese de mine nu mi-au permis acest lucru.

carti de colorat pentru adulti bianca ionel review blog taramul viselor

carti de colorat pentru adulti paradisul tropical bianca ionel review

La început mi-am imaginat că voi termina foarte repede de colorat o imagine, dar am constatat că întreg procesul necesită foarte multă răbdare, asta dacă vrei să obții la final ceva frumos și de efect.

carte de colorat pentru adulti bianca ionel blog review review.biancaionel.com

În carte se recomandă folosirea creioanelor colorate și nu a cariocilor, dar fiind un pic dezamăgită de rezultatele obținute doar cu ajutorul creioanelor colorate, mă gândesc să apelez la acuarele.

carte de colorat pentru adulti taramul viselor bianca ionel review blog

În altă zi am decis să mă mai relaxez și eventual să finalizez un desen, dar se pare că mai am de muncă până termin tot. Cred că o imagine ca cea de mai jos îți ia aproximativ 8 ore, asta dacă ești chisat ca mine și vrei toate liniunțele să fie la locul lor. Evident mai greșești, mai dai pe lângă, dar e un mod plăcut de a te relaxa și de a îți pune imaginația la contribuție.

Pachetul de cărți de colorat pentru adulți – Millie Marotta a costat 35.50 RON, un preț mai mult decât ok, le-am prins cu o reducere de 50% pe elefant.ro.

Al meu soț a colorat în jur de o oră un ananas frumos și după cum puteți observa mai jos, mai are de muncă la el.

carte de colorat pentru adulti paradisul tropical bianca ionel review blog

Promit să revin cu update-uri când termin de colorat, dar până atunci vă invit să îmi scrieți ce părere aveți despre aceste cărți. Keep in touch!

9 Comments

 1. Stefy

  martie 1, 2017 at 8:13 pm

  Sincer, niciodată nu achiziționat o carte de colorat pentru adulți, dar observ că are imagini destul de complexe care necesita răbdare. Acum, trebuie sa mă gandesc as avea rabdare ca sa fac ce ai facut tu cu acele unelte colorate. Felicitări

 2. Raluca

  octombrie 19, 2016 at 5:03 pm

  Tărâmul viselor o am și eu și pot spune ca pe mine chiar ma relaxează atunci când colorez. Am vreo trei seturi de creioane colorate dar nici pe departe nu-mi iese la fel de bine ca ție.

 3. Julie

  octombrie 18, 2016 at 9:43 pm

  La fel am patit si eu cu creioanele colorate, ba chiar am luat cateva modele dar tot mi se pare ca nu ies culorile asa vii cum mi-as dori. Am apelat apoi la carioci dar parca tot creioanele imi permit realizarea unor desene mai realistice 😀

 4. Bloggerissa

  octombrie 18, 2016 at 9:01 pm

  Ce dragut arata desenele! Chiar au devenit foarte populare cartile de colorat pentru adulti in ultima perioada. Inca nu am cedat tentatiei, dar presimt ca nu mai dureaza mult pana am sa imi cumpar si eu macar una, sa vad cum e.
  Kisses

 5. Larisa leon

  octombrie 18, 2016 at 8:53 pm

  iubesc culorile si iubesc cartile de colorat…de copii. Numai cand le vad pe astea imi pierd rabdarea. Mi-ar fi placut mult mai mult daca mi-ar fi spus ce culori sa pun unde… daca ar fi asa cu siguranta le-as cumpara 🙂

  dar ce ai facut cu fluturii, arata SUPERB! Nu imi pot dezlipi ochi de pe desen 🙂

  1. Bianca

   octombrie 20, 2016 at 10:30 am

   Mulțumesc Larisa!

 6. Andres

  octombrie 18, 2016 at 7:14 pm

  Sunt minunate cărțile acestea. Eu, în timpul liber, pictez – nu am nevoie de cărticele de acest gen. Am încercat la un moment dat să colorez o carte primită cadou și efectul e același. E foarte relaxantă actvitatea, precum pictatul meu. Le recomand cu drag! ^_^

 7. Monica

  octombrie 18, 2016 at 12:43 pm

  Si mie imi plac cartile de colorat pt adulti , ma relaxeaza mai ales cand ma rasfat si cu o cafea sau o ciocolata calda 🙂

 8. Gabryelle's Blog

  octombrie 18, 2016 at 10:10 am

  Multumim! O sa le pandesc si eu de black friday, poate le prind la oferta. 😀

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Carti
atentat amelie nothomb bianca ionel review
Atentat de Amélie Nothomb | recenzie carte

Atentat de Amélie Nothomb reînvie povestea Frumoasa și Bestia, iar autoarea, în maniera sa unică, reușește să suprindă realitatea cotidiană,...

Închide