Caut cadou, caut ceas!

Eu intru în febra sărbătorilor din septembrie şi prefer să aleg cadourile pentru Crăciun din timp, ca să mă gândesc şi să mă răzgândesc până în decembrie şi la final să fiu mulţumită de alegerea făcută. Vreau să iau un ceas pentru prietenul meu şi am răscolit tot internetul pentru a îmi face o listă cu pro şi contra. Ştiu, o să-mi spuneţi că sunt prea organizată şi fac prea mult tam tam pentru un ceas. Ei bine, asta sunt eu.

Ceasul pentru mine reprezintă o carte de vizită şi în primul rând trebuie ales în funcţie de personalitatea persoanei care îl va purta. Apoi, vine cel mai important element, cel legat de mecanismul ceasului: mecanic, automatic şi electronic. Din punctul meu de vedere, ceasurile mecanice sunt totul, cei drept au şi vechime şi după mine durează o viaţă, dar când vine vorba de a cumpăra un ceas pentru un bărbat, trebuie să mă gândesc şi la celelalte două posibilităţi. Luând în calcul că bărbaţii nu prea îşi amintesc să întoarcă ceasul, aş tinde spre unul automatic sau electronic (quartz).

Ce mă mai interesează? Firma. Eu deţin un ceas Casio de 5 ani, quartz nu mecanic şi până acum a făcut şi scufundări şi tot rezistă. De aruncări şi sărituri nu mai zic. Ceasul meu încă rezistă vitejeşte şi aş înclina tot spre un ceas de la această marcă, dar m-au atras şi mărcile Detomaso şi Rothenschild fiind că par mai dedicate bărbaţilor. După câteva click-uri şi analize, am decis subiectiv către Casio.

Ce mai lipseşte din lista mea de dorinţe? Designul, evident! Şi uite aşa am început să caut ceas.

Să fie oval, dreptunghiular, rotund, pătrat sau asimetric?

Să fie fashion, clasic sau sport?

Să aibă brăţara din metal, textil sau cauciuc?

Şi  începe distracţia!

Am căutat ceas mai bine de o oră şi nu m-am decis. Poate mă ajutaţi voi? Astea ar fi modelele alese de mine, plus specificaţii.

casio_!
Casio!_desc
casio_2
descriere_Casio_2
 casio_3
 descriere_casio3
 casio_4
 casio4_Descriere
Toate pozele şi descrierile au fost luate de pe cautceas.ro

După cum puteţi observa am optat spre ceasuri cu un cadran rotund şi cu brăţara din material, doar al doilea este cu un cadran dreptunghiular şi curea din oţel. Nu ştiu încă dacă numărul 2 este norocosul sau oricare din celelalte 3.

Personal mă simt atrasă de cel de-al treilea, zic eu are un design interesant şi diferit ca şi al doilea, dar nu mă pot decide. Drept urmare, vă invit pe voi, dragi cititori să mă ajutaţi să mă decid, eventual să veniţi şi cu alte propuneri, poate de la celelate mărci luate în calcul.

 

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Blog Awards
Cadouri altfel pentru momente unice

Treptat vine perioada sărbatorilor când toţi suntem cuprinşi de febra cumpărturilor şi cadourilor pentru cei dragi şi ca de fiecare...

Închide