Ce aromă are fericirea ta?

Încă din timpul iernii vă spuneam de importața consumului de fructe și legume și vă recomandam o serie de smoothie-uri pentru a fi în formă întreaga zi. Între cel de pătrunjel cu țelină și cel de măr cu grefă, ultimul a ieșit învingător din punctul vorstru de vedere. Astăzi m-am hotărât să rămân fidelă doar fructelor și să vă împărtășesc mici secrete ce îmi fac ziua mai frumoasă și implicit îmi aduc fericire. Nu vă voi da o rețetă nouă de smoothie și nici vreun sfat privind meditația, ci vă voi face cunoștință cu cineva plin de farmec și fericire. Să vă țin în suspans sau să vă fac prezentările?

Hmm, am să vă mai țin un pic în suspans, dar am să vă dezvălui câte ceva despre el, despre CC. Ne-am întâlnit recent și a fost dragoste la prima atingere. Mi-a spus că scopul lui este de mă menține pe mine sănătoasă și frumoasă zi de zi. Mai apoi am înțeles că naturalețea era alt punct forte al său și fără prea mult tam tam sau vreun parfum hipoalergenic reușea să facă asta de dimineața până seara și cel mai important reușea să mă facă fericită. Ce își poate dori mai mult o femeie? Să fie fericită întreaga zi, să zâmbească și să radieze energie pozitivă? Să îl cunoască pe CC? Câte dintre voi s-au gândit la actori sau muzicieni care au inițialele numelui și prenumelui CC? Toate, bănuiesc și nu, nu e vreo sosie a lui Charlie Chaplin și nici nu am greșit un C să fie G și să suspinați după George Clooney, e CC 100% sigur și natural.

Dragele mele, CC, nu este un bărbat, CC este (tobele vă rog) cel mai nou produs lansat de Gerovital (avea și un G, știați voi că intuiția feminină nu vă înseală). Puteți răsufla liniștite acum și vă rog să zâmbiți, pentru că CC mai exact Gerovital cremă “ Color Control” face parte din noua gama Gerovital Happiness și ca și unul din actorii de mai sus vă va aduce fericire în viața voastră. Întreaga gamă Gerovital Happiness este concepută pe bază de extracte din fructe precum caise, afine și zmeură și e destinată persoanelor cu vârste de peste 16 ani, dar și femeilor mature.

Eu am fost egoistă și am ales din toată gama Crema CC, care este de fapt fondul de ten modern. Cred că fiecare dintre noi a folosit măcar o dată BB Cream, acum e timpul să evoluăm și să alegem Crema CC. Diferența dintre BB și CC o face puterea de acoperire a imperfecțiunilor dar și uniformizarea culorii tenului acoperind cearcănele, roșeața și chiar o formă ușoară de acnee. Se pune foarte mult accentul pe naturalețe, astfel CC are o textura ușoară ce face aproape imposibilă distingerea nuanței naturale de cea a produsului. El vine în trei nuanțe deschis, mediu și închis și se găsește și în trei variante destinate fiecărui tip de ten, normal, mixt-gras și uscat. Întrebarea din titlul postării nu este întâmplătoare, iar ferirea voastră are și aromă, după cum urmează.

Zmeură pentru tenul normal

gerovital happiness zmeura

Afine pentru tenul mixt-gras

Gerovital Happiness

Caise pentru tenul uscat

Gerovital Happines caise

Cred că echipa de la Gerovital are în spatele lor citatul lui Mark Twain  „Cel mai bun mod de a te înveseli este să încerci să înveselești pe altcineva” și acest lucru le iese de minune, mai ales în cazul meu. Fericirea mea are gust de afine, iar acest fruct nu este ales întâmplător. El este cel care reglează secreția de sebum, matifiază pielea și are un efect antioxidant, într-un cuvânt fericire, pentru tenul meu și pentru mine.

Dacă nu știți care aromă vă va aduce fericirea, vă invit să urmăriți următorul video pentru a vă simplifica alegerea și pentru a primi câteva sfaturi chiar de la profesioniști. Echipa Farmec are un canal pe Youtube unde puteți viziona și alte filmulețe cu sfaturi ce ne pot ușura rutina zilnică privind curățarea și hidratarea tenului dar și o parte din make-up.

Dragele mele, eu spun să ne bucurăm de puterea fructelor, să profităm de noutățile aduse de Gerovital Happiness și să nu uităm că lucrurile mărunte ne fac viața mai frumoasă. Pentru mine Creama CC este un prieten și motivul pentru care mă simt puternică și pot zâmbi larg și frumos și mai nou și o sursă de inspirație.

Când ai nevoie de hidratare,
Ghici de unde vin ajutoare?
De la Gerovital Happiness
Zâmbete și fericire fară stres.

Am aflat de el recent
Într-o probă de pe net,
De la Spring SuperBlog
Și-am ieșit din bârlog,
Să renunț la BB Cream
Și să fiu în CC team.
Tu alege din natura
Afină, zmeura sau caisă
Și poți să fii convinsă
Că nu are parabeni,
Sau alți alergeni,
Ce să îți afectează tenul
Sau îți fură oxigenul.

Eu am plecat după afine
Și am revenit la tine
Dragul meu cititor,
Să fii bun ascultător
Și să alegi fericirea
Ce se naște din iubirea
Pentru un ten perfect,
Crema CC e de efect!

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
De ce să investeşti într-o afacere în franciză?

Astăzi, a venit momentul în care după 6 ani de programare, pot spune că mă bucur că am urmat o...

Închide