Certificări IT gratuite

Noi, web developerii suntem oameni ocupaţi, dar avem nevoie de certificări IT în permanență. Muncim aproape 15 ore pe zi și nu avem timp să mergem să ne ceritificăm cunoştinţele oricând. Norocul nostru, că cei de la People Centric au făcut un site cu teste online gratuite prin care să ne certifice ceea ce ştim şi să ne facă să mai învăţăm acolo unde nu avem suficiente cunoștințe. De ceva timp, am început să îmi testez și eu cunoștințele pe partea de Web Design și PHP Magento pe site-ul lor.  Din februarie până în octombrie am luat două certificări, ambele cu 15 puncte din 20.

Certificări IT gratuite

Primul test pentru o certificare pe Web Design l-am dat în februarie și l-am trecut cu succes. Rezultatul meu a fost mai bun decât 45,38% dintre rezultatele canditaţilor care au mai dat acest test. Testul a fost bazat pe întrebari de dificultate medie de HTML și CSS. Dacă aș fi obținut 20/20 aș fi putut spune că testul a fost ușor. Rezultatul mi-a demonstrat că mai am multe de învățat și m-a motivat să nu mă opresc din acest proces.

Web design Bianca IONEL certificare
Certificare Web Design – Bianca Ionel – rezultat comparativ
Certificare Web Design - Bianca Ionel
Certificare Web Design – Bianca Ionel

Al doilea test, l-am dat în octombrie 2014, pe partea de PHP Magento. Rezultatul meu a fost mai bun decât 79,8% dintre rezultatele canditaţilor care au mai dat acest test. Testul a fost unul de nivel începător, dar când vine vorba de Magento, nimic nu este prea ușor. Ca și întrebări, au fost unele de bază, dar și câteva care m-au pus în dificultate.

Rezultat comparativ test PHP Magento Bianca Ionel
Rezultat comparativ test PHP Magento Bianca Ionel
Certificare PHP Magento Bianca Ionel
Certificare PHP Magento Bianca Ionel

Dacă sunteți pasionați de domeniul IT, sau lucrați în această arie, vă invit şi pe voi să vă testaţi competenţele aici. Aveți foarte multe opțiuni și sunt convinsă că vă va face plăcere să treceți cu brio peste toate aceste teste.

teste_it_test

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
Din culisele Concertului Unppluged

O parte din viaţa mea... 17 octombrie 2014 a fost încă o zi în care m-am lăsat în braţele emoţiilor...

Închide