Colaborări | Blogger Iasi

Din 2012 până în prezent am realizat colaborări frumoase și vreau să mulțumesc celor ce au crezut în mine și în ceea  ce ofer prin blogul meu. Mereu am ales să scriu părerea mea sinceră despre produsele primite sau alese. Acest lucru se va reflecta în permanență în articolele de pe blog.

Din punctul meu de vedere, sinceritatea este foarte importantă pentru a putea crește un brand, dar și o relație de lungă durată cu cei care au încredre în modul tău de a prezenta produsele sau serviciile oferite de ei. Am ales mereu să colaborez cu oameni și brand-uri care promovează valori comune cu ale mele.

Am apreciat brandurile care mi-au oferit libertatea de a îmi alege produsele dorite și de a îmi publica părerea sinceră despre ele. Fiecare recenzie e bazată strict pe experiența mea. Nu voi lăuda niciodată un produs de care nu am fost mulțumită indiferent de brandul de la care vine.

Dacă dorești ca produsele tale să fie promovate într-un mod creativ și real pe acest blog, te invit să îmi scrii. Mă poți contactata prin formularul de contact existent pe blog, sau pe email: bianca.ionel25[at]gmail[dot]com.

Apreciez sugestiile originale, dar și pe cele care îmi lasă libertatea de a realiza un articol inedit pentru cititori.

Colaborări | Blogger Iasi

 

 

Vrei să colaborăm? Trimite-mi un mesaj acum!