Concert Holograf cu „Vedere de la Costinești” la Iasi, 4 aprilie

Holograf se numără printre primele trupe rock apărute în România, cu o vechime de aproximativ 40 de ani. Pe parcursul acestor ani, trupa Holograf cântat și încântat publicul de toate vârstele cu muzica sa. Fiecare loc în care au ținut un concert și-a lăsat o amprentă asupra lor. Nu întâmplător s-a născut turneul ce poartă numele „Vedere la Costinești”. Acesta promite două ore de muzică live, multe emoții și suprize.

Trupa Holograf a avut deja prima reprezentație a acestui turneu la București, pe 20 martie 2017. Concertul a fost un real succes, iar Dan Bittman a ținut să spună la începutul acestuia că „Suntem mândri că suntem de 40 de ani în faţa voastră. Este prima dată când am vândut toate biletele la un concert fără să punem afişe în oraş. E ceva.”.

După București, urmează Iași! Ziua de 4 aprilie 2017 îi va aduce pe cei cinci muzicieni ai trupei Holograf la Casa de Cultura a Sindicatelor Iași, începând cu orele 20:00.

De ce a ales trupa Holograf să numească turneul „Vedere la Costinești”?

Ne-am hotărat să facem acest spectacol pentru că pentru noi, Costineștiul înseamnă cumva un val de succes. Trebuia să arătăm bine și bineînțeles să cântăm bine. Aveam cam 100 de concerte pe vară doar în Costinești. Cântam atunci cam o oră în concert, în fiecare seară, până la 9 jumătate, pentru că apoi se închidea tot și trebuia să înceapă petrecerile pe plajă, unde se aduna tot Costineștiul. Atunci ne-am făcut mulți prieteni  acolo, care pe vremea aceea erau și ei la început de carieră, iar astăzi sunt persoane publice cunoscute”, își amintesc cu emoție cei cinci muzicieni de la Holograf.

Eu abia aștept ziua de 4 aprilie pentru a retrăi alături de Holograf bucuria și emoția melodiilor interpretate de acestia. Este o formație care a reușit să rămână alături de public, să se adapteze schimbărilor din industria muzicală și să ofere mereu melodii cu suflet și din suflet. Piesa care mi-a răscolit sufletul de foarte multe ori este „Ochii tăi” și am să vă invit și pe voi să o ascultați.

 

Din culisele concertului, am aflat că trupa Holograf va lansa o piesă în premieră pentru audiența de la Casa de Cultura a Sindicatelor, Iași, pe 4 aprilie. Așadar, mai aveți un motiv în plus să spuneți prezent la concertul „Vedere de la Costinești”.


Photo credit: Dimitri Caceaune

6 Comments

 1. Simona

  aprilie 4, 2017 at 8:44 pm

  Ah, chiar azi este… Am fost la vreo doua concerte Holograf si mi-a placut! Distractie placuta!

  1. Bianca Ionel

   aprilie 5, 2017 at 6:42 pm

   Mulțumesc Simona, a fost super!

 2. Ira

  aprilie 4, 2017 at 1:34 pm

  Nu sunt mare fan Holograf, dar trebuie sa recunosc ca-mi sunt cunoscute majoritate melodiilor lor, mai ales cele pe care le ascultam in copilarie. Distractie placuta!

  1. Bianca Ionel

   aprilie 4, 2017 at 2:01 pm

   Mulțumesc Ira!

 3. ADN de Femeie

  martie 31, 2017 at 10:41 pm

  Trupa care nu se dezminte. Cel mai cool solist pe care-l stiu. Din generatia veche, dar mereu in trend. Love them!

  1. Bianca Ionel

   aprilie 1, 2017 at 8:33 am

   Da Carmen sunt o trupă care au rezistat timpului, curentului muzical și ne vor încânta auzul mereu.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
bullet journal bianca ionel blog iasi
Bullet Journal și organizarea eficientă

Dacă ai mai mult de o agendă, sute de post-ituri și alte liste și remindere pe telefon ai nevoie de...

Închide