Content Marketing

Content Marketing Bianca Ionel

Ce ar fi content marketing? Eu îl văd ca un drum de la cuvinte cheie la rezultate pavat cu mult conținut construit creativ pe o strategie și o serie de obiective cese sfâșește cu rezultatele dorite după o distribuire a conținutului realizat și măsurarea cifrelor de la finalul drumului.

Pare simplu sau greu? Adevărul este că e un pic greu! Dacă luăm în calcul statisticile oferite de Content Marketing Institute care ne spun că avem cu 70% mai mult conținut decât anul trecut în online deja putem fugi, nu? Ei bine, când aud astfel de creșteri, mă întreb dacă sunt și calitative sau doar cantitative. Aruncăm un ochi în online la noi?

Dacă e să ne uităm la noi, în România, partea de content marketing este în creștere, avem mai mult conținut, dar în general sunt aceleași branduri în top. De ce? Cred că încă mai vinde bine povestea cu SEO și atât, cred că norișorii de cuvinte cheie îngrămădiți în textul dintr-un site încă sunt populari și tot așa.

Și mai cred că un content writer bun costă! Și când spun „costă” nu mă gândesc la 3-10 lei pe articol. Cei care sunteți surpriși de sume, vă invit să citiți articolul despre prețul unui content writer la noi, în România. 🙂

Ce ai să găsești aici despre content marketing?

Ei bine, dacă te aștepți să-ți vând o soluție miraculoasă care să-ți aducă vânzări peste noapte, nu ai nimerit blogul bun.

Experiența în domeniul e-commerce, atât ca programator cât și ca om de marketing, seo, content writer și restul titlurilor ce sună bine m-a făcut să înțeleg că nu există o machetă ce o poți aplica pe orice business. Știi de ce?

Pentru că fiecare afacere are valorile și strategia sa. Tot ce pot să-ți ofer aici sunt idei și soluții de a adapta anumite sfaturi pe profitul tău de afacere și pe tipul tău de CLIENT. Nu am pus întâmplător client cu majuscule și am ales să fie așa pentru că cel mai ignorat element este clientul, deși de la el ar trebui să înceapă întreaga poveste.

Cu siguranță te va ajuta pe partea de content marketing să știi cât mai multe despre SEO!
  • Posts not found
Nici partea de content writing nu ar trebui neglijată
  • Posts not found
Alte articole despre content marketing
  • Posts not found