Cum a fost la Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs

Proiectul cultural Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs găzduit de Centru Cultural Casa Artelor, pe 22 octombrie 2016 a adus împreună 27 de creatori și designeri de produs expozanți, în fața a sute de oameni pasionați de artă și dornici de a descoperi perspective noi.

Printre cei care au răspuns pozitiv invitației echipei Asociației Atelierul de Creație se numără Aerobot LEVEL, Atelier KIKU, Atelier Mustață, Atelier Ciprian Manda, Brielle Bijoux, Ciprian Ariciu Ceramics, Clic-clac, Craft86, Dan Schiller Design, Deco Box, Deliciu Mic, Gabi Toma, Gămălie, genuineleather, Lemnia, Metal Creativ, nicomade.ro, N o o r, Raicelai. Terrariums and green deco, Ramona Chifu, Slender Tree, Studio Mud, Square Art Studio, Șnur, Vika Tonu Design, WHAT IF I FLY, Wood Be Nice și Galeria de Artă Artfooly.

Aceștia au reușit să construiescă o expoziție omogenă de artă contemporană și, post spune că  au inspirat vizitatorii, bloggerii și fotografii prezenți la eveniment prin ideile și tehnicile invocative aplicate în creațiile expuse.

Așa cum a afirmat și Mihaela Ion, directoarea de proiect, Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs a eliminat comercialul şi partea vânzărilor, lăsând loc discuţiilor libere între creatori, vizitatori, bloggeri, mass-media”.

Noaptea a fost deschisă de invitatul special Alice Barb, director fondator al Centrului Cultural Casa Artelor, pe acorduri de pian.

blogger oficial noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs bianca ionel acorduri din suflet deschidere eveniment

Alice Barb nu a fost singura care a încântat auzul invitaților, fiind urmată de Alex Racoviţă, pianistul lui Smiley. Cum noaptea a fost o combinație perfectă de contemporan și inovație, nu putea lipsi nici DJ Grobby Anne, un DJ ce activează de peste 10 ani în zona underground şi groove românească.

blogger oficial noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs bianca ionel acorduri din suflet pianist smiley

Mai multe cadre din cadrul evenimentului sunt surprinse în imaginile de mai jos. Aștept cu interes ediția a VI-a și sper ca într-o zi acest eveniment să fie organizat și la Iași.

blogger oficial noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs bianca ionel acorduri din suflet detalii expozitie blogger oficial noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs bianca ionel acorduri din suflet detalii expozitie - ceas inovativ blogger oficial noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs bianca ionel acorduri din suflet detalii expozitie pasare cu suflet blogger oficial noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs bianca ionel acorduri din suflet detalii expozitie colt inspirational blogger oficial noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs bianca ionel acorduri din suflet detalii expozitie pictura blogger oficial noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs bianca ionel acorduri din suflet detalii expozitie revista

La final, aș vrea să felicit echipa de organizare a Asociaţiei Atelierul de Creaţie pentru Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs, ediţia a V-a, formată din:  Mihaela Ion, Teodora Vlădescu, Vali Grosoşiu, Anca Ionescu, Elisa Ene, Daniela Lazăr, Daniel Mircea şi voluntarii asociaţiei: Andreea Darie, Alexandra Tomas, Ramona Chifu Mateeescu, Andreea Manea, Irina D. Stanciu, Ștefan Balea.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
paul padurariu picturi cu lumina si suflet
Paul Pădurariu – picturi cu lumină și suflet | Sedință foto Iași

„Din pasiune, pictez cu lumină.” - Paul Pădurariu Ai privit atât de multe poze cu tine în care nu te...

Închide