Design pentru pagini produse și dosar A4

Acesta este primul articol din categoria Proiecte, categorie nouă în cadrul acestui site în care am decis să vă arăt varianta finală a unui design pentru pagini produse și dosar A4

La dosar, am lucrat în august 2015, iar acum a venit momentul să adaug câteva pagini în acel dosar, pagini ce am decis să păstreze într-un fel sau altul ideea de bază a dosarului, pentru a exista o unitate. Produsele pentru care am realizat acest design nu sunt tocmai comune, fiind vorba de aparate de muls, bidoane de transport și accesorii. Sunt produsele marca EMT și mai exact sunt produsele de suflet ale acestui brand.

Înainte de a vă arată câteva poze, am să specific faptul că am folosit doar Photoshop în realizarea acestor idei și foarte multă răbdare.

Design pentru pagini produse și dosar A4

Design Dosar A4 Bianca Ionelpagina a4 design accesorii produs bianca ionel

pagina a4 prezentare produse design bianca ionel

pagina a4 prezentare produs bianca ionel design biancaionel.com

Din punctul meu de vedere, nu sunt  produse ușor de aranjat în pagină, pentru că dimensiunile lor diferă, iar ideea de a folosi un hexagon pentru a le încadra cred că are un impact bun asupra clientului și ordonează toate elementele în pagină. Am încercat să punctez toate elementele tehnice și mici descrieri pe partea de accesorii. De asemenea, puteți observa că am o pasiune pentru icon-uri și pun foarte mult accentul pe elemente vizuale care să vină ca o completare a textului.

Ca strucutură, am ales partea de footer să păstreze formatul folosit în mapă, într-o versiune redimensionată pentru a aloca spațiu suficient informațiilor despre produs. Headerul este același pentru toate paginile, logo firmei și sloganul acesteia alături de numele ei.

Cam atât aș putea spune în mare despre acest design, am vrut să fie cât se poate de simplu, dar de impact asupra clientului și zic eu că mi-a ieșit.

Aștept cu interes părerile voastre, sugestiile voastre și de ce nu, idei pentru o abordare diferită pe viitor.

2 Comments

 1. George

  ianuarie 28, 2016 at 12:40 pm

  Parca erai programatoare :-?? , oricum frumos, elegant si ordonat design. Bravo! Keep it up!

  1. Bianca Ionel

   ianuarie 31, 2016 at 3:53 pm

   Mulțumesc George! Sunt programatoare, dar îmi place să fac și ceva design din când în când. Mă bucur că îți place 🙂

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Digital marketing
inregistrare-utilizator-imposibila-dupa-update-magento-1-9-2-2 Bianca Ionel
Înregistrare utilizator imposibilă după update Magento 1.9.2.2

Problema zilei: Înregistrare utilizator imposibilă după update Magento 1.9.2.2 După cum puteți observa majoritatea tutorialelor din această perioadă sunt despre...

Închide