Despre prințese, prinți și zmei

A fost o dată ca nici o dată …. bla bla bla şi ***
Se observă în ultima vreme un oarecare tipar în ceea ce priveste modul de înfiripare al relaţiilor şi anume: totul începe pentru că ea vrea…. ea, adică printesa = femeia (doar nu relaţia, că asta nu poate vrea nimic… oricum tot dracu se alege de ea) ajunge în punctul în care vrea pe cineva. I`o trecut jalea după ultimu nenorocit care`a facut`o să sufere şi acum crede ea ca e în punctul în care o poate lua de la capăt, ca a învăţat ce a avut de învăţat din trecut şi acum toate`s bune….
Mhm… pe dracu! I se pune pata pe un Făt-Frumos care vorbeşte mult şi descarcă vagoane de vrăjeală, care nu o scoate din „scumpa mea, iubita mea, viaţa mea, lumina mea” … şi începe distracţia!
Iese la iveală pi**ismul din ea, se transformă din răţuşca cea urâtă şi suferindă în lebăda cea albă şi frumoasă, devine super amabilă, simpatică si draguţă… Îi sare în ochi băiţaşului şi hop… bagarea în seama… hop relaţie.
El, baiat fâşneţ, se combină la cartelă. Că doar îi place şi lui să f**ă ceva nou, să mai schimbe mediul şi anturajul.
Şi astfel apare o pseudo-relaţie, care`i lapte şi miere… doar la început cât insistă ea… el se complace că doar n`o fi prost chiar de tot. Dar nu prea merge mult cu insistatul că deja începe să devină sufocantă treaba şi Făt-Frumos mai are şi el treburile lui, combinaţiile lui.
Încep discuţiile, ea începe cu gelozii şi nebuneli, pe Făt-Frumos îl doare la cuc că doar nu o pus`o el sa`l iubească… Dacă i se pusese pata trebuia să dea cu ariel care scoate pete.

Şi încet încet se f*te meciul şi PA relaţie.
Făt-Frumos îşi vede de treaba lui în continuare iar printesa începe din nou să sufere muuuult şi să`l facă pe el în toate feeeeeelurile, şi să creadă ca toţi bărbaţii îs porci şi măgari şi nesimţiti. De ce? Cu ce a greşit el că s`a ea băgat ca musca`n lapte în viaţa lui?

Morala: printeselor… bagati`vă minţile în cap şi mai întrebati-l si pe Zmeu ce face… poate el nu e chiar asa porc măgar şi nesimţit

PS: respect celor care nu se regăsesc în basm şi scuze celor care se regăsesc

Guest post by Adi Lazar

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre I want your text
Guest post : Vrei să fii programator? O şansă de reprofilare profesională

Despre Simplon şi creatorii săi Simplon.co este o idee de Andrei Vladescu-Olt , Erwan Kezzar şi Victor Defontaine, iniţiativă materializată...

Închide