Pouring soul into digital marketing!

Cei care mă citesc din 2012 cred că s-au obișnuit cu mine într-un continuu proces de schimbare și transformare și nu doar pe blog. Postarea de azi e despre ce „schimbări” am mai gândit sau mai bine spus regândit și aplicat.

Vă amintiți acel moment când aveam vreo 3 bloguri fiecare pe nișa lui și m-am gândit să le fac 3 în 1? Ei bine, de ceva timp tot mă gândesc că partea de IT sau digital marketing de pe blog e prea amestecată în floricele, make-up, gânduri persoanale, cărți și alte activități de blogger ieșean.

Pentru abonații care suportă toate aceste părți din viața mea pentru un articol pe nișa de IT publicat o dată pe lună și nici atunci, nu cred că e prea mare bucurie când mai primesc încă o notificare de la mine și articolul nu-i cel așteptat de ei. Nu-i așa?!

Deși mă așteptam să fie o dezabonare în masă când articolele pe IT s-au rărit am rămas surprinsă să văd că voi, dragi oameni, care alegeți să mă citiți, ați rămas alături de mine. Din respect pentru voi și timpul vostru, am decis să fac o schimbare în acest sens.

Așadar, fără a mă miorlăi de lipsă de timp pentru a administra două bloguri diferite, pentru a doua oara de când scriu pe acest domeniu voi despărți ca Moise apa (blogul) în două și cu puterea dată de dragostea de online, voi păstra această despărțire cât mai mult timp. Aș vrea să spun pentru totdeauna, dar nu sunt genul care face astfel de promisiuni. :))

Unde m-am mutat? Pe site-ul principal Bianca Ionel – cel pe care ar trebui să se regăsească tot ce fac și tot ce ofer pe această direcție! Momentan nu am publicat nimic. Am avut un gând de a muta toate articolele de IT de aici, dar nu am făcut-o. Fiind un nou început n-am vrut să-l încarc de idei din trecut.

Pouring soul into digital marketing!

Înainte de conșientizarea despărțirii IT-ului de restul subiectelor abordate pe aici, îmi căutăm un slogan, fix pe partea de IT.

Inițial mi-am dorit ceva în limba română. Am variat între „îmblânzitoare”/„îndulcitoare” de online, dar tot la engleză am ajuns. Orice variantă a celor două în engleză nu suna chiar pe sufletul meu. Că tot veni vorba de suflet, mi-am dorit să fie: „Put some soul in online” sau „Taming the online… with love”.

Verbul „put” nu-mi place deloc și am cerut păreri și ajutor printre prieteni și Flore m-a ajutat să ajung la forma actuală „Pouring soul into digital marketing!”. Mulțumesc, Florentina!

Ca orice om de provăduiește marketingul digital am decis să-mi urmez sfaturile pe care le ofer clienților mei cu arii mai multe de activitate și să-mi fac și conturi diferite în social media.
Pentru cei cărora le sunt dragă când scriu pe această nișă din IT mă găsiți de azi pe Facebook și pe Instagram. Evident, postările vor fi doar despre IT.

Keep in touch! Până la alte actualizări vă invit să vă delectați cu articole mai vechi. ❤

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Despre mine
casa din prapastie blogging iasi bianca ionel
Casa din prăpastie – cum am construit-o?

În articolul anterior, despre cei 5 ani de blogging am omis să vă povestesc cum am construit casa din prăpastie....

Închide