Din când în când îmi amintesc să fiu și copil…

Indiferent de vârsta pe care o avem, sunt momente când e bine să ne amintim să fim și copii. Uneori aleg să mă dau într-un leagăn, alteori, când mă plimb prin parc și văd un șotron desenat evident că țopăi prin fiecare căsuță. Privirile celor din jur nu prea mai conteză când sufletul nostru este plin de bucurie.

Copiilor nu le este frică, copii sunt cei care vor să descopere zilnic lucruri noi și să învețe ceva nou, copii cad și se ridica în secunda următoare. Aș putea spune că e de dorit să fii copil măcar o dată pe zi, sau să te ridici ca un copil de fiecare dată când cazi.

Pentru mine, a fi copil este o stare în momentul de față, pentru că biologic vorbind am depășit de mult momentul. Pentru a nu fi înțeleasă greșit, starea aceasta nu este asociată în nici un caz cu o lipsă de maturitate. E doar un mod diferit de vedea lumea din jur, de a te bucura de fiecare moment, oricât de mic ar fi el. Curiozitatea unui copil îi dezvoltă personalitatea și totul în jurul lui se construiește în funcție de dorințele sale, uneori cam exagerate, alteori îngrădite de părinți. După o vârstă, noi suntem singurii care ne îngrădim capacitatea de dezvoltare și într-un fel și curiozitatea. Preferăm să râmânem în întuneric decât să întrebăm ceea ce nu știm, pentru simplu motiv că nu vrem să fim considerați proști. Sună urât, dar din păcate reținerile acestea ne privează de informații ce ne-ar fi de ajutor. Data viitoare când vrei să întrebi ceva și ți-e rușine, amintește-ți să fii copi și întreabă „de ce….. ?”.

Tot ceea ce ai în jurul tău reflectă propria ta personalitate, iar dacă anumite lucruri te nemulțumesc, aș spune să te așezi în fund pe covor, să dai din piciorușe, eventual să faci un pic de scandal și să lași copilul din tine să te certe pentru toate lucrurile care nu le-ai făcut și pentru toate întrebările la care încă nu ai răspuns. La final, tu, omul matur și rațional, vei lua o decizie care să te mulțumească și pe tine și pe copilul ală răsfățat care vrea să aibă o lume perfectă și pe bune dreptate, cine nu ar vrea?

Articolul acesta trebuia să fie despre un joc, Hearthstone, despre concursurile care se organizează pentru pasionații de acest joc și despre jocurile live înregistrate de mine și publicate apoi pe Youtube, dar m-a luat valul cu introducerea, am lăsat copilul din mine să își facă de cap, iar acum, voi rezuma ce aveam de spus în câteva rânduri ce știu că vor părea desprinse din altă poveste, dar copii sunt schimbători, iar eu sunt un copil foarte schimbător și răzgâiat. Teoretic la ora asta ar trebui să joc Hearthstone, dar, m-am tras singură de mânuță și am decis să mai scriu ceva, să vă povestesc și vouă despre acest joc.

De vreo doi ani joc Hearthstone, destul de des(după părerea mea), cam de două ori pe săptămână, în jur de 2 ore. Am să pun în lista de motive cu absența mea pe blog și acest joc 🙂

Luna aceasta am început să înregistrez anumite jocuri, lunea și miercurea (21:00-23:00) când joc sunt live aici. Dacă sunteți curioși să vedeți despre ce este vorba vă invit să mă urmăriți. De asemenea cele mai interesante întregistrări le mai public și pe Youtube, aici.

Sâmbătă am vrut să-mi testez abilitățile de jucătoare și m-am înscris la o competiție organizată pentru România, online, pentru iubitorii de Hearthstone, pe site-ul celor de la ESL.

Hearthstone competitieAm fost 18 jucători, din păcate nu am trecut de prima etapă, pentru că adversarul meu joacă minim 12 ore pe zi, dar a fost o experiență plăcută și interesantă. Din când în când. am să mă înscriu la astfel de concursuri pentru a-mi testa abilitățile, pachetul de cărți, și eventual pentru a vedea dacă pot face performanțe cu antrenament minim.

Acestea fiind spuse, sper să vă bucurați alături de copilul din voi în fiecare zi și să vă creșteți frumos personalitatea fără să vă pese prea mult de ceea ce cred cei din jur.

P.S. Dacă printre cititorii mei se află un iubitor de Hearthstone îl invit să îmi împărtășească din experiența lui și chiar la un joc amical 🙂

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Lifestyle
Cum e îngheţata vegetală din 2 banane şi cacao?

Am găsit online, aici,  o reţetă de îngheţată din 2 ingrediente: banane şi cacao şi am decis să o încerc...

Închide