Emoţii, acorduri şi momente unice

Vineri, 23 mai 2014, a fost încă o zi memorabilă din viaţa mea. Un nou recital plin e încărcătură emoţională, un nou moment dedicat din suflet tuturor celor care s-au aflat la Regatto Caffe Iaşi.

A fost exact cum mi-am dorit, simplu, plăcut, alături de oameni care ştiu să asculte, să înţeleagă şi să aprecieze la final munca omului din faţă. M-am simţit din nou plină de viaţă, dar şi plină de emoţii. Nu cred că am să ajung la un moment în care emoţiile să nu mai existe, pentru ca fac parte din mine şi fără ele nu pot fi eu.  A fost un moment care e dificil de povestit în cuvinte, e dificil de explicat puterea şi împlinirea ce am simţit-o în timpul recitalului dar şi după acesta.

M-am regăsit în fiecare acord, în fiecare vers şi în fiecare secundă trăită acolo în faţa unui public minunat. A fost unui din acele momente în care am simţit cum îmi cresc aripi şi mi-am dorit să cuprind sub acele aripi pe toţi care erau prezenţi şi pe toţi care m-au susţinut în acest drum.

Vă mulţumesc din suflet tuturor pentru susţinere sau pentru critică!

 1. I love my voice - ediţia a V-a

  noiembrie 14, 2015 at 7:44 am

  […] Emoţii, acorduri şi momente unice […]

 2. Gregory Smith

  octombrie 27, 2014 at 11:39 am

  I love your blog

  I have read this article and enjoyed it

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
De ce să ai un blog?

Acum o lună aveam o dezbatere la facultate despre avantajele şi dezavantajele celui care deţine un blog. Nu mi-a fost...

Închide