Finalistă la SpringSuper Blog 2015

Bianca Ionel – Finalistă la SpringSuper Blog 2015

Pe 1 martie vă anunţam aici de participarea mea la SpringSuper Blog 2015 şi astăzi, după aproape o lună a venit timpul să trag linie şi să culeg roadele scrierilor mele. Comparativ cu ediţia din toamnă, SuperBlog 2014, despre care puteţi citi aici, această ediţie, a fost de primăvară şi mai mult o încălzire pentru ceea ce va urma să fie în luna septembrie, dar cu un număr aproximat la fel de mare de participanţi, nici mai mult, nici mai puţin de 110 bloggeri. De data aceasta m-am ţinut tare de toate probele, aproape de toate termenele limită, cu excepţia celui de la proba 9 şi mă bucur în prezent de frumosul loc 26 în cadrul clasamentului final. Cele zece articole care au participat în competiţie cu punctajele aferente le puteţi vedea mai jos.

[bd_table]
Proba Articol Punctaj Răspuns contestaţie / penalizări
Proba 1. Devino designer vestimentar si materializeaza-ti visele impreuna cu Brother! Un vis cusut de alte vise 75 Buna Roxana. Iti multumim pentru participarea la proba MarketOnline din aceasta editie. Au fost acordate mai putine puncte pentru criteriile privind respectarea temei si creativitate si originalitate, unde am fi vrut sa vedem mai mult o poveste a unui designer vestimentar. A fost punctat si impactul in social media.
Proba 2. Un LUX care NU COSTA De ce să investeşti într-o afacere în franciză? 95
Proba 3. Ce aroma are fericirea ta? Ce aromă are fericirea ta? 88 Buna Roxana! Iti multumim frumos pentru mesaj si intrebare. Articolele de la Superblog sunt citite de mai multe persoane, fiecare acordand un punctaj pe care il adunam si ajungem la o nota finala. Am convocat astazi „comisia” si am rediscutat articolul tau hotarand sa iti marim nota, tocmai pentru ca ai respectat cerintele noastre in mare masura. Cu toate ca nu ne permitem sacriticam stilul de a scrie al nimanui, am observat ca suntem mai atrasi de articolele care nu contin neaparat poezii, ci mai mult experiente legate de produsele noastre, amintiri frumoase sau amuzante. Iti multumim inca o data si speram sincer ca raspunsul nostru sa fie pe masura asteptarilor tale. O zi frumoasa!
Proba 4. Ce fel de turist esti? Turiști în Asia 90
Proba 5. Certificat pentru viitor Certificatul energetic – un pas spre viitor 88
Proba 6. Cadoul perfect pentru un barbat special Bărbaţii din sufletul nostru 90
Proba 7. 3 Stejari – destinatia pentru o vacanta de vis Imbrăţisarea celor 3 Stejari 93
Proba 8. INTEL…igenta artificiala in anul 2015 Tu ai zâmbit azi? 80
Proba 9. Impreuna facem casa luna Ajutoare cu Farmec 82 92 de puncte din care 10 puncte penalizare pentru întârzierea de o zi
Proba 10. Ziua Partenerului SuperBlog Ziua Partenerului SuperBlog 90
[/bd_table]

De această dată nu am mai luat nici un premiu, dar am reuşit să nu îmi mai pierd nici un cititor, ceea ce e mai important pentru mine mai mult decât orice compensaţie materială. Ca şi experienţă, a fost una foarte soft, am fost un pic descurajată la început, dar eram deja călită de participarea din toamnă. Cred că baremul impus la fiecare probă, a adus un pic de linişte în vieţile noastre de bloggeri. Cu bune şi cu rele, s-a terminat, la Gala SpringBlog nu voi putea ajunge, din păcate, dar sper ca măcar în tomană să pot să mă bucur de plăcerea a îmi cunoaşte colegii de suferinţă şi de a îi felicita personal pentru rezultate.

2 Comments

 1. O nouă provocare - SuperBlog 2015

  septembrie 4, 2015 at 4:55 pm

  […] Finalistă la SpringSuper Blog 2015 […]

 2. Stefan

  aprilie 1, 2015 at 7:28 am

  Felicitari pentru modul deosebit in care ai perseverat si ai creat articole de valoare pornind de la teme date in cadrul concursurilor! Observ cum abilitatile tale de copywriter se ascut si cum, prin efortul constant depus in ultima vreme ai reusit sa mai adaugi un strop de strategie si sa infuzezi blogul cu mai multa energie. Notele tale personale, precum povestile si amintirile, dau greutate continutului tau si il aduc mai aproape de cititor.
  Iti urez multa inspiratie pe viitor!

  1. Bianca Ionel

   aprilie 1, 2015 at 9:22 am

   Mulţumesc Ştefan pentru aprecieri şi încurajare!

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Concursuri
parteneri-media
Ziua Partenerului SuperBlog

Mereu m-am întrebat de ce există zile speciale, zile naţionale şi internaţionale şi zile de naştere. Mi-ar fi plăcut să...

Închide