Horoscop Iulie 2017 Taur

De ce Horoscop Iulie 2017 Taur? Pentru că din când în când mai arunc o privire și peste un horoscop. Uneori din curiozitate, alteori din dorința de a mă amuza. M-am gândit să adun din diverse surse ceea ce spune horoscopul lunii următoare pentru zodia mea și la final de lună să bifez ce s-a potrivit și ce nu. Cumva articolele de acest gen vor fi mai mult de cercetare și nu doar de informare.

Horoscop Iulie 2017 Taur general

În perioada 6 iunie – 5 iulie Venus tranzitează zodia taur și pare să aducă cu el multă energie, iubire, liniște, noroc și fericire. Din 20 iulie până pe 5 septembrie și Marte se plimbă prin zodiac și trece inclusiv prin zodia taur. Acesta aduce cu el agitație, stres, supra-solicitare și multe provocări. Cum știm cât de iubitori de liniște și control sunt taurii, aceștia vor fi puși un pic în dificultate de Marte. Nimic din ce nu poate fi rezolvat cu calm și determinare.

Luna iulie pentru tauri este una provocatoare, în care trebuie să acționeze rapid și din instinct. Vor fi multe provocări pe toate planurile, dar și rezultate pe măsură. Se anunță a fi o lună solicitantă intelectual, dar foarte productivă.

Pe lângă Marte și Venus zodia taurului este vizitată și de Lună. Aceasta aduce cu ea în jurul datelor de 1, 9 și 16 iulie o stare mai acidă, lipsă de răbdare și tact. După 20 iulie, lucrurile se mai așează în acest sens.

Horoscop Iulie 2017 Taur sănătate

Luna iulie 2017 se anunță una aglomerată în care stresul va atinge cote maxime. Se recomandă alegerea unui stil de viață sănătos și echilibrat. Irascibilitatea și tensiunea pot să vă afecteze productivitatea. Va fi o lună activă, agitată, cu decizii luate pe fugă și cu predispoziție la accidente. Se recomandă prudența în toate situațiile de acest gen.  De asemenea, astrele recomandă timp pentru odihnă, relaxare, mișcare și alimentație ca la carte.

Horoscop Iulie 2017 Taur carieră

Luna iulie se anunță ca fiind una plină de drumuri, întâlniri și provocări la nivelul comunicării. Deciziile pe plan profesional au nevoie să fie gândite pentru că Venus amestecă lucrurile și va oferi și câștiguri, dar și pierderi. De asemenea, astrele recomandă să cheltuim rațional și să nu ne lăsam atrași de obiecte frumoase, dar inutile. 5-17 iulie se anunță ca fiind o perioadă norocoasă din punct de vedere financiar.

Horoscop Iulie 2017 Taur dragoste

În primele două săptămâni din iulie, Marte în caza relațiilor poate aduce tensiuni în viața de cuplu. Tensiunile pot veni la pachet cu discuțiile aprins pornite din motive banale. Cu mult calm se pot evita situațiile difice. Atenție la tratarea superficială a unor situații, la lipsa de răbdare și la acțiunile impulsive.

Horoscop Iulie 2017 Taur – ce cred eu?

Dacă un taur are energie e prăpăd. Se va avânta în tot ce se poate, va munci până va pica lat, va mânca pe fugă și va bea foarte multă cafea. Dacă lucrurile vor scăpa de sub controlul lor, clar vor scoate fum pe nări și se vor transforma nu tocmai într-o variantă a lor drăguță cu fundință sau papion. Când profesional lucrurile o iau razna, nici personal nu pot fi mai bune. Partenerul de viață nu le va înțelege nevoia nebună de perfecțiune și control și va transforma orice discuție normală într-o ceartă.

Dar, taurii sunt persoane calculate și liniștite. Pot salva orice situație nebună dacă numără până la 5 sau 3 în situații mai dificile. Cred că o alimentație echilibrată, cu câte o înghețată în fiecare mână îi poate salva. Mai în glumă sau mai în serios, luna iulie e una caracteristică zodiei. Nimic nou sub soare. Activități cât cuprinde, stres, câteva cuvinte aruncate pe fugă ce pot aduce furtuni, dar nimic grav.

Dacă se va suprasolicita în stilul caracteristic, la final de lună, taurul va ajunge cam așa:

Tu în ce zodie ești? Ai vrea să citești lunar, aici pe blog, ce spune horoscopul pentru tine?


Sursele de informare pentru acest articol sunt acvaria, eastrolog, astrodex și horoscopurania.

1 Comment

  1. Claudia`s Choice

    iulie 13, 2017 at 12:25 pm

    Taur sunt si eu. Mie imi place sa citesc horoscopul la sfarsitul lunii.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
Tu cat aștepți până începi să trăiești bianca ionel blog
Tu cât aştepţi ca să începi să trăieşti?

Tu cât aştepţi ca să începi să trăieşti? Le oferim timp oamenilor din viaţa noastra în funcţie de ceea ce...

Închide