I love my voice – ediţia a V-a

Pe 2 august a fost recitalul pe care l-am aşteptat tot anul şi aşa cum am mai spus-o puteam să jur că nu mai vine. I love my voice – un recital aflat la a V-a ediţie, un recital în care toţi cei 14 solişti îndrumaţi de Andra Botez, au avut ceva de transmis publicului alături de band (Bogdan Botez – chitară, Raul Tonegaru – clape, Cosmin Vieriu – bas, Lucian Rusu – tobe). Am fost unul dintre acei solişti, şi n-aş putea spune că emoţiile au fost mai mici comparativ cu ediţiile anterioare şi nici că am fost mai relaxată.

afis i love my voice
Afis Recital I love my voice
Design: Bianca Ionel

Mi se pare aproape imposibil să nu ai emoţii, e ca şi cum nu te-ai bucura de momentul tău şi nu ai crede în ceea ce vrei să transmiţi. Toţi cei care mi-au fost alături au rămas surprinşi când le-am spus „Da, am emoţii, la fel de mari de fiecare dată!”. Unii nu au înţeles de ce, alţii mi-au spus că nu se văd (ehh, mi-am îmbunătăţi controlul lor), dar eu am ştiut mereu că fără emoţii nu poţi să oferi nimic publicului. Vă povesteam în articolul în care îmi motivam lipsa pe aici, că mi-am schimbat stilul. M-am aruncat în rock, iar feedback-ul din partea publicului a fost unul pozitiv. Unii poate au fost subiectivi, sătui să mă audă cântând melodii mai lente, dar mi-am dat seama că indiferent de motivul din spate, eu chiar mă simt bine pe rock. Sufletul meu, oricât de liniştit ar părea e plin de energie, o energie pozitivă sper eu şi cred. Nu m-am aruncat într-un rock nebun, cu versuri ciudate despre pastile, droguri, moarte sau alte elemente negative, m-am aruncat într-un rock pozitiv. Piesa interpretată a fost pozitivă, poate cea mai pozitivă piesă cântată de mine vreo dată.

2 august a fost o zi în care am simţit schimbare mai mult ca oricând. Poate o simţiţi şi voi din aceste rânduri, dar în momentul de faţă simt că sunt un om puternic şi pozitiv. Toate şuturile luate în toţi aceşti ani, toate căzăturile şi feedback-ul uneori negativ m-au transformat în ceea ce am fost pe 2 august şi în toate zilele ce au trecut de la acel moment.

Acestea fiind spune, aveţi mai jos momentul meu. Vă doresc audiţie plăcută!

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=XsdkUqPgVrA[/embedyt]

 

P.S. Deşi uneori cuvintele nu sunt suficiente, aş vrea să mulţumesc tuturor celor care au crezut şi cred în mine şi îmi sunt alături pe acest drum, dar şi celor care m-au criticat.

 

Articole asemănătoare:

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
Eşti decor sau actor?

Astăzi m-am trezit și mi-am propus să fiu alt om, nu doar un actor sau decor. Mi-am asumat faptul că...

Închide