Învață-mă să mor, în brațele tale, în intensitatea unui moment și să renasc din el

Mi-am adunat ultimele zvâcniri și am ieșit răvășită din lanțurile pe care aleg să le ignor prea des. Căldura ta m-a făcut să conștientizez frigul. Mi-am aproximat greșit timpul pentru a mă reconstrui, dar când te-am privit am simțit cum mă eliberez de mine.

Nici nu aveam nevoie să mă regenerez și totuși m-am încăpățânat să o fac. Prea multe setări automate și prea multe teorii ce complică dimensiunile în care mă învârt.

Dacă am fi pe o tablă de sah, am fi doi nebuni? Am lupta pentru aceeași regină, viața, sau am lupta unul împotriva celuilalt? Sunt în căutarea unui cuvânt care să definească încrederea instinctivă în tine. I-aș spune joc. Un joc în care mă câștig din ce în ce mai mult pe mine. Mă simt egoistă și totuși am putea fi orice, inclusiv nimic, dar niciodată pioni.

Anticipez mișcări, caut răspunsuri fără să am întrebări și tânjesc după momentele ce îmi taie respirația, momente lipsite de control.

Vreau să te degust de la conștiință până în adâncul sufletului. Vreau să-ți simt amarul alb și zâmbetul negru în răsuflările ce îmi accelerează pulsul. Vreau să-ți înțeleg zbuciumul și calmul și dincolo de tot, vreau să renasc dintr-o secundă lipsită de control. Vreau să curgi prin mine, să mă tulburi, să mă liniștești, să te simt efervescent și prea calm.

Preia tu controlul! Apasă accelarația și gonește prin integritatea agățată în stări antagonice. Anulează-mi identitatea ce îmi sufocă sufletul, dezgolește-mi gândurile cele mai ascunse, taie-mi suflul și nevoia de confirmare a realității.

Nu am nevoie de culori, lumină, nici măcar de gravitație. Am nevoie doar să te simt, să mă ancorez în caruselul de stări și să îmi desprind tălpile goale de pe marginea prăpastiei. Sterge-mi fiecare scenariu scris și învață-mă să mor în intensitatea unui moment și să renasc din el, în brațele tale.

15 Comments

  1. Vyo Vyoleta

    februarie 25, 2018 at 9:59 pm

    Foarte frumos articolul. Mulțumim

  2. Catalina Coman

    februarie 25, 2018 at 9:52 pm

    Felicitări pentru toată emotia transmisa printre randuri!

  3. Miss bear

    februarie 25, 2018 at 12:22 am

    Eu l am citit de Dragobete, un articol intens, foarte frumos scris.
    Felicitari!

  4. Raluca Brezniceanu

    februarie 24, 2018 at 8:05 pm

    Se vede sau mai bine zis se simte ca suntem in luna iubirii, transpare acest sentiment din orice in jurul nostru si blogul nu poate face exceptie.

  5. yonella

    februarie 24, 2018 at 2:49 pm

    Sincer am simtit teama doar citind articolul, nici nu vreau sa stiu cum m-as simti daca as trai chiar eu aceste sentimente.

  6. Corina

    februarie 23, 2018 at 9:58 pm

    Oriunde te vei duce nu poti sa scapi de propria persoana. Daca te dezvolti pentru a deveni o persoana de succes, cu putere de caracter si cu putere a mintii, este normal sa ai succes in orice domeniu, indiferent ce ai face. Vei castiga puterea alegerii absolute. Vei castiga puterea interioara de a alege orice slujba, afacere si vei stii ca va fi un succes. Constientizarea faptului că eşti Fiinţa din spatele gândirii, liniştea din spatele zgomotului mental, iubirea şi bucuria din spatele durerii, înseamnă, de fapt, libertate, salvare, iluminare.

  7. paula sosoi

    februarie 23, 2018 at 9:38 am

    Suna ca o poveste de dragoste, ar trebui sa incerci sa scrii un miniroman sau o mini serie 🙂

  8. Mihaela

    februarie 23, 2018 at 9:00 am

    Eu de obicei sunt genul careia ii place sa controleze totul, dar stiu ce inseamna sa imi pierd controlul, sa ma pierd pe mine si nu mai vreau.

  9. Mirabela

    februarie 22, 2018 at 10:23 pm

    Eu cred ca as lua-o la fuga daca as simti ceva asa de intens pt alta persoana. Nu-mi place sa pierd controlul! M-as pierde .. pe mine.

  10. Andraxela

    februarie 22, 2018 at 7:45 pm

    Pe zi ce trece realizez cat de importanta este prezenta acelei persoane speciale in viata mea! Dupa cum spuneai si tu, lumina sau culorile nu ar reprezenta nimic pe langa simpla prezenta a lui 🙂

  11. Aluculesei Brindusa

    februarie 22, 2018 at 7:11 pm

    foarte frumos scris,foarte poetic,felicitari.

  12. Oana

    februarie 22, 2018 at 4:26 pm

    Un articol foarte frumos. Felicitări!!

  13. Mihaela Curea

    februarie 22, 2018 at 3:59 pm

    Atât de frumos scris, din suflet! Îmi plac aceste articole ale tale, mă pun pe gânduri.

  14. Luca Raluca

    februarie 22, 2018 at 3:31 pm

    Din nou un articol plin de sentimente, trairi și insemnătate! Felicitari! Mereu citesc articolele tale cu mare drag!

  15. Cristina Barbieru

    februarie 22, 2018 at 3:20 pm

    Frumos!! Cate trairi se intensifica prin acest articol..

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre De suflet
Azi nu - acorduri din suflet
Azi nu!

Azi nu am suflet! Azi nu! Azi nu-ți pot vorbi, azi nu vreau să simt nici frig și nici febră...

Închide